• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Soutěž o luxusní kabelky

20.7.2016, 18:57

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás soutěž o luxusní kabelky z nové kolekce léto 2016! Pokud rádi soutěžíte tato soutěž je určena pro Vás.

1.cena - Dámská kabelka černá kožená - ItalY Elza

Černá luxusní velká kožená kabelka do ruky ItalY. Kvalitní kabelka z Itálie, kterou si zamiluje každá žena. Zaujme Vás elegantním čistým designem a také využitím pro všechny příležitosti. Zavírá se zipem, uvnitř je velký prostor rozdělený kapsou na dvě části, na jedné straně má menší kapsu na zip a naproti dvě otevřené na drobnosti. Zvenku má další kapsu na zip. Novinka 2016.

2.cena - Dámská luxusní kabelka bílá - Maggio Emma

Luxusní kabelka ​Maggio z letní kolekce 2016 vbílé barvě. Kabelka má na přední straně dva výrazné zipy, pod nimi jsou kapsy. Uvnitř vám kabelka nabídne menší kapsy bez zipu a se zipem, nedělený prostor s černou podšívkou. Kabelka je pevná, střední velikosti a můžete ji nosit v ruce, na předloktí nebo i přes rameno. Součástí je nastavitelný popruh. Novinka léto 2016!

3.cena - Dámská kabelka karamelovo hnědá - David Jones Kristia

Karamelový vrch a hnědý spodek kabelky David Jones vytváří neokoukanou kombinaci barev. Trendy menší kabelka přesně pro tuto sezónu. Uvnitř je nedělený prostor a postranní kapsičky na mobil nebo peněženku. Kabelku můžete nosit v ruce nebo s popruhem přes rameno. Novinka jaro 2016!

Pravidla soutěže:

SOUTĚŽ „SDÍLEJ A VYHRAJ!“

Připravili jsme pro Vás soutěž o 3 hlavní ceny.

1.cena: Dámská kabelka černá kožená - Italy Elza v hodnotě 1 990 Kč
2.cena: Dámská luxusní kabelka bílá - Maggio Emma v hodnotě 1 390 Kč
3.cena: Dámská kabelka karamelově hnědá - David Jones Kristia v hodnotě 799 Kč

Termín a způsob vyhodnocení soutěže:

Musíte být fanouškem naší stránky - https://www.facebook.com/kabeacz/ a sdílet příspěvek. Soutěž trvá od 20.7.2016 do 28.7.2016
V pátek 29.7.2016 vylosujeme 3 z Vás co vyhrají výše uvedené ceny.

Předání výhry:

Zveřejnění výherci nás musí kontaktovat prostřednictvím výherního facebookového profilu a přes něj nám zaslat zprávu pro ověření identifikace výherce.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo rozhodnout o pravosti a platnosti všech údajů. Účastníci porušující nebo obcházející tato pravidla mohou být ze soutěže kdykoliv vyřazeni nebo jim může být odmítnuto právo na výhru či její uplatnění. Organizátor soutěže je oprávněn bez náhrady v odůvodněných případech pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž pozastavit, odvolat, anebo zrušit.