• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

I muži si potřebují schovávat své cennosti

25.7.2016, 20:24

Už neplatí heslo, že kabelky patří pouze ženám. I muži potřebují schovávat své cennosti do uzavřených prostorů. Ti, kteří chtějí vypadat celkově dobře, když se vydají na schůzku s oblíbenou kolegyní nebo s partou přátel, si pořídí pánskou kabelu. Vypouklé kapsy plné klíčů a peněženky nevypadají vůbec dobře. Na takové věci je prostě potřeba nějaká pánská taška.

Ženy odhalily výhody tašek přes rameno už dávno. Kdežto mnozí muži se stále spoléhají především na své kapsy nebo za všech okolností nosí batoh. Jenže všechno se do kapes nevejde a batoh se hodí víc na výlet do přírody než do města. Jste-li prakticky založený a chcete-li zároveň dobře vypadat, tak je pro vás taška přes rameno jasná volba. Pánská taška přes rameno je totiž nejen praktická, ale také vás činí důvěryhodnějším a pro ženy přitažlivějším. S batohem na zádech vypadá muž ve městě jako buran nebo jako podomní prodejce.

Pánských tašek přes rameno existuje celá řada. Najdete mezi nimi sportovní tašky, tašky
pro volný čas i tašky do práce. Některé pánské tašky přes rameno mají navíc univerzální design,
že se hodí k jakékoliv příležitosti. Rozhodně se vám do nich vejde více věcí než do kapes.
Své cennosti máte díky tašce lépe pod kontrolou a snížíte riziko jejich ztráty nebo odcizení. Ruce máte volné, což je výhoda, kterou ztrácíte např. při nošení kufříku nebo etue bez popruhu.

Velmi praktickou a univerzální je např. taška Enrico Benetti 14321. Mimořádným kladem této tašky je možnost zvětšení jejího objemu pouhým rozepnutím zipu. Dokonce se vám do ní pak vejde i nootebook. Tuto skutečnost docení zvláště pracovníci v IT.

K neformálnějším příležitostem se hodí např. taška Enrico Benetti 4478, do které hravě uschováte nezbytnosti jako jsou klíče, doklady a mobil. Kvalitní, praktické a designově střízlivé tašky přes rameno však najdete i u jiných značek než jen Enrico Benetti.

Skvělou volbou jsou také kupříkladu tašky a kabely značky Hexagona, Diviley nebo ItalY. Z široké nabídky si vybere každý. Pánská taška přes rameno může být skvělým dárkem, který potěší nejednoho muže. Jde o módní praktický doplněk, jehož popularity si můžeme povšimnout zvláště v zahraničí. Postupně se tento trend pánských tašek a kabel dostává i k nám.

Jděte s dobou, buďte in a pořiďte si tašku přes rameno. Brzy na ni nedáte dopustit.