S námi o Velikonocích neplatíte poštovné - všechny způsoby dopravy jsou teď zdarma! Tak hurá nakupovat a hody hody doprovody! 

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

V čem nosit peněženku a doklady? I pro muže existuje skvělé řešení!

6.8.2016, 19:48

Nejpotřebnější je mít u sebe peněženku, doklady, mobil a klíče. Ženy používají pro nošení svých věcí kabelku. Ale v čem si mají nosit své nezbytnosti muži? Na drobnosti vám postačí pánská etue! Nejčastěji bývají k dostání v hnědé a černé barvě. Svou velikostí trošku připomínají dámská psaníčka. Design a barva etue však nenechá nikoho na pochybách, že je určena mužům.

Etue se vyrábí s uchem nebo bez ucha. Společným znakem klasických etuí bývá snímatelné poutko pro nošení v ruce a klopa na zámeček. Stále častěji bývá součástí etuí také snímatelný popruh pro nošení přes rameno. Etue s moderním designem zámeček postrádají. Místo něho jsou opatřeny zipem.

Do práce i pro volný čas 

Do práce vyrazte s elegantní etuí, která vylepší vaše profesionální vzezření. S vhodnou etuí budete na svého zaměstnavatele i klienty působit důvěryhodněji. Vyberte si raději černou variantu, která je univerzální. Hodí se totiž k jakémukoli formálnímu dress codu. Doporučujeme vám zvláště etui se snímatelným popruhem (např. ItalY Salvatore, ItalY Philip). Díky odmatelnému popruhu můžete etui nosit  nejen v ruce, ale i přes rameno. 

Možná se domníváte, že etui využijete jen do práce. Avšak etue se už dávno hodí nejen
do kanceláře. Design etuí se totiž rozšířil o casul typy vhodné pro volný čas. Příkladem jsou pánské etue Hexagona 110482 nebo SendiDesign IG 716, které vás nadchnou moderním designem. Vzít si je můžete na rande, párty nebo třeba do hospody. Všechny potřebné drobnosti budete mít u sebe v praktické etui.

Bez kvalitní etue pravý muž už nebude!