• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Nizozemí není jen zemí tulipánů. Čím vás překvapí?

25.8.2016, 15:07

Když se řekne Nizozemí, tak si většina z nás představí tulipány, větrné mlýny a sýry. Jen málokdo ví, že zde najdeme pravý ráj milovnic kabelek. Nizozemí je totiž centrem módních designérů a bloggerů, kteří se věnují především kabelkám.

Navíc se v Amsterdamu v ulici Herengracht 573 nachází Muzeum peněženek a kabelek (nizozemsky Tassenmuseum Hendrikje). Vystavená kolekce zahrnuje na 3.500 kusů exemplářů.Tamní exponáty zahrnují širokou časovou osu (od 16. století až po současnost). Díky novým nizozemským návrhářům se z kabelek stal nový druh ozdoby. Už nejde o pouhý praktický doplněk každé ženy.

Kabelka už není pouhou schránkou pro nošení předmětů. Nyní jde o ženský šperk s praktickým využitím. Krášlí totiž ženskou krásu a umožňuje úschovu nezbytných drobností. Nizozemí je také rodnou kolébkou světoznámé značky Enrico Benetti. Tato značka vyrábí kabelky vhodné pro všechny věkové kategorie. Za úspěšností značky stojí především kombinace módního stylu, praktičnosti a kvalitních výrobních materiálů. Všechny výrobky prochází testováním odolnosti i praktičnosti. Navíc jsou šetrné k životnímu prostředí. Chcete-li environment friendly kabelku, tak vybírejte z nabídky této značky.

A které kabelky patří k nejunikátnějším skvostům této značky?

V letním období dámy docení zvláště plážové varianty Enrico Benetti Summer, Enrico Benetti Albino nebo Enrico Benetti Andrea. Pánové zase využijí tašku na doklady Enrico Benetti John, Enrico Benetti Jimi a Enrico Benetti Jack.

Jedete na dovolenou?

Pak se vám hodí cestovní kufr Enrico Benetti Milano nebo Enrico Benetti Roma, které jsou speciálně uzpůsobeny pro přepravu letadlem.

Vyzkoušejte praktičnost a doceňte modní design nizozemských tašek i vy!