• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Světový den turismu se blíží! Vyrazte na výlet se stylovým batohem.

19.9.2016, 21:20

27. září je světovým dnem turismu. Slaví se od roku 1980, kdy byl tento svátek vyhlášen Světovou organizací cestovního ruchu. Motto světového dne turismu zní: Příspět turismem k zachování kulturního dědictví a k míru a vzájemnému porozumění.

Nejlepším způsobem jak můžete svátek turismu oslavit, je věnovat se v daný den turistice. Využijte počasí přívětivého k výletům a neseďte doma. Navštivte třeba nějaké památky nebo podnikněte výšlap někam do přírody. Na výlet je nejvhodnější vyrazit s batohem, který vám nechává volné ruce a jednostranně nezatěžuje páteř. Váha neseného obsahu se v něm totiž rovnoměrně rozloží.

Jaký batoh je ten pravý?

Na turistiku vám doporučujeme zvláště batohy Enrico Benetti. Mají vyztužená a odvětrávaní záda. Rovněž jsou vybaveny nastavitelnými polstrovanými popruhy, několika kapsami a postranními síťkami na láhve s pitím. Pro muže se hodí v modré a pro ženy v červené variantě. Batohy Enrico Benetti sluší zvláště partnerským dvojicím. Budete spolu hezky ladit.

Preferujete-li méně výrazný design, pak jsou pro vás ideální batohy značky Diviley. Vyztužená záda a nastavitelné polstrované popruhy jsou samozřejmostí. Jedná se o batohy ve sportovním stylu, které jsou charakteristické jednoduchým designem. Svým vzhledem vás jasně přesvědčují o své odolnosti a praktičnosti.

Dámy ocení zvláště černý batoh Diviley Mandy. Tento batoh propojuje sportovní styl s nádechem romantiky. Je totiž jemně ozdoben růžovými kytičkami.

Pro pány se hodí např. černo-šedý Diviley Peter. Jde o prostorný batoh, který využijete nejen při túrách do přírody. Vhodný je třeba do školy pro středoškoláky či vysokoškoláky. S Diviley Peter budete cool.

Všem turistům a turistkám rovněž doporučujeme batohy v unisex stylu Diviley Rendy a Diviley Andy. Diviley Rendy je pohodlný batoh s jednoduchým designem oproštěným od zbytečných příkras. Diviley Andy má oproti tomu prostý design oživený zajímavým potiskem ve světle žluté barvě.

Pamatujte: Na túry choďte zásadně s pohodlným batohem, který šetří vaše záda.

Ať si vyberete jakýkoliv batoh, myslete na své zdraví. Vybírejte kvalitní značkové batohy s vyztuženými zády. Nekvalitní batoh vám poškozuje páteř.