• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Handbag Day – svátek všech milovnic kabelek existuje!

27.9.2016, 20:59

Milé dámy, patříte-li k milovnicím kabelek, tak pro vás máme skvělou zprávu. Vaše vášeň pro kabelky má i svůj svátek. Handbag Day se slaví každoročně 10. října. Svátek vznikl v roce 2013, iniciátorem jeho vzniku byl módní blog Purseblog.

Jak slavit?

Oblíbenou formou oslav Handbag Day je sdílení fotografií různých druhů kabelek na sociálních sítích a diskuze o nich s ostatními kabelkoholičkami.

Nedílnou součástí oslavy Mezinárodního dne kabelek je prezentace vašeho vlastního módního stylu a vkusu. Pochlubte se svým kamarádkám originálními kabelkovými poklady, které vlastníte. Podělte se s nimi o své zkušenosti. Který druh kabelky je váš nejoblíbenější a proč? Jakou značku kabelek preferujete? Debata nemusí probíhat jen na sociálních sítích. Můžete s kamarádkami vyrazit na kabelkový pokec třeba do kavárny či vinárny. Pokec o jedinečném módním doplňku spojíte s dámskou jízdou.

Handbag Day je rovněž důvodem k rozšíření vaší sbírky kabelek. Pořiďte si originální kousek, kterým okouzlíte své kamarádky.

Čím stojí za to obohatit svou sbírku?

Kabelek není nikdy dost! Každá se hodí k jiné příležitosti, outfitu i vaší momentální náladě. Představíme vám ideální kousky vhodné k rozšíření vaší kabelkové sbírky. S těmito kousky budete cool!

LYDC Emmy

Kabelka vhodná na procházku městem, pro volný čas, na rande či dámskou jízdu. Taková je LYDC Emmy. Vyznačuje se elegantním a moderním designem. její velkou předností je, že drží tvar. Velmi módní variantou podzimu i zimy je její modrá varianta.

LYDC Erika

Je vhodná pro shopování i procházku do města. Hledáte-li praktickou kabelku s elegantním designem, tak zvolte právě tuto. LYDC Erica vá na první pohled zaujme svou funkčností i designem.

David Jones Verdiana

Skvělou volbou pro ženy preferující ultramoderní styl. Stroze působící David Jones Verdiana vás okouzlí svým originálním tvarem i kombinací barev. Zajímavě propojuje černé kožené prvky s béžovou přední textilní částí. Hodí se do práce i při různých společenských událostech. S touto kabelkou budete nepřehlédnutelná.