• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Nevíte si rady s vánočním dárkem pro muže? Čím ho potěšíte?

7.10.2016, 22:34

Vybírat dárky pro muže je vždy těžké. Každý rok řeší mnoho žen stejný problém. Jaký dárek vybrat? Co skutečně ocení? Čím ho opravdu potěšíte? Jak zajistit, aby vybraný dárek neskončil někde na půdě či ve sklepě? Většina mužů preferuje praktické dárky. Vyhněte se nepraktickým hloupostem.

Nej dárky pro muže

Peněženka

Nepostradatelná schránka na peníze a často i doklady. Jeden z mála doplňků, bez něhož se neobejde žádný muž. Vybrat elegantní a praktickou peněženku je umění. Skvělou volbou je SendiDesign P6-66, SendiDesign 1042L nebo Kabea. Preferuje-li váš drahý sportovní styl, zvolte peněženku Enrico Benetti 4500, Enrico Benetti 14607 nebo Enrico Benetti 54044.

Opasek

Kvalitní opasek ocení každý muž. Svého drahého potešíte např. koženým opaskem Wild v tmavě hnědé či tmavě šedé barvě.

Taška na notebook

Další trefou do černého je taška na notebook! Ocení ji nejen IT specialisté. Mnoho mužů totiž používá notebook k práci i pro zábavu.

Existuje celá řada kvalitních tašek na notebook. Některé jsou určeny čistě k nošení notebooku, jiné jsou univerzální. Některé mají elegantnější a jiné neformálnější design.

Máte doma ajťáka, který chodí s notebookem na pracovní schůzky? Ideální volbou jsou pro něj tašky Hexagona 292682, Hexagona 463136 nebo Enrico Benetti 4480. Preferuje-li muž neformálnější styl, vyberte mu tašku Enrico Benetti 54276, Diviley Frank či Enrico Benetti 14321.

 

Kabela přes rameno

Využije ji do práce, do školy či ve volném čase. Pánská kabela přes rameno je moderní a pohodlný módní doplněk. Postupně se těší stále větší oblibě i mezi českými muži. A jakou tašku vybrat? Sportovně založené muže potěšíte např. taškou Diviley Lenny. Muže s vytříbeným vkusem nadchnete elegantní taškou na doklady Bellugio Torquato či Bellugio Cash.