• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Překvapení pro Mikuláše

3.12.2016, 20:10

6. prosinec není spojen pouze s Mikulášskou nadílkou pro děti. Je to i den, kdy slaví svátek muži jménem Mikuláš. Významným nositelem tohoto jména byl biskup svatý Mikuláš z Myry žijící na přelomu 3. a 4. stol. n. l., který proslul svou dobrosrdečností a štědrostí. Mikuláš je jméno řeckého původu, které lze přeložit jako vítěz mezi lidmi. Mezi slavné nositele jména patří např. český malíř Mikoláš Aleš, polský astronom a matematik Mikuláš Koperník nebo třeba bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy. Znáte-li nějakého Mikuláše, nezapomeňte mu popřát vše nejlepší k svátku. Gratulaci můžete spojit s vkusným dárkem, kterým ho mile překvapíte.

Co potěší Mikuláše?

Velmi praktickým a stylovým dárkem jsou polokožené tašky přes rameno (např. Gerard Henon Jean, Gerard Henon Alain či Gerard Henon Michel). Jsou velmi prostorné, vejde se do nich i notebook.

Chcete Mikuláše překvapit menším dárkem? Zvolte stylovou polokoženou tašku přes rameno Gerard Henon Pierre. Má módní design a vejde se do ní tablet. Vhodným malým dárkem jsou elegantní etue (např. ItalY Lexus, ItalY Albertino a Hexagona 69376), ledvinky (např. Diviley Clark či Diviley Denny), elegantní kožené peněženky značky SendiDesign či látkové peněženky se sportovním designem značky Enrico Benetti.

kožených tašek je skvělou volbou taška přes rameno ItalY Tristen či Delami Teodoro z hovězí kůže. Pracuje-li váš Mikuláš v kanceláři, tak ho jistě potěšíte kvalitní aktovkou (např. ItalY Jamie, ItalY Collin, ItalY Axel nebo ItalY Brad). Velmi stylová je business aktovka Hill Burry Karl z buvolí kůže. Její zajímavý design umocňuje přírodní patina.

Je váš Mikuláš sportovně založen? V tom případě je pro něj ideálním dárkem sportovní batoh (např. Diviley Remi, Diviley Travis, Diviley Peter či Enrico Benetti) nebo sportovní taška (např. Diviley Lenny, Diviley Damian, Diviley Drake či Bjorn Borg BS101503). Nadšence do tenisu jistě nadchnete luxusní tenisovou taškou Bjorn Borg BV94001.

Nezapomeňte obdarovat Mikuláše, na svůj svátek si milou pozornost od svých blízkých zaslouží.