• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Štědrý den se blíží! Už víte, jakým vánočním dárkem potěšíte maminku?

7.12.2016, 20:48

Předvánoční shon je v plném proudu a čas na sehnání vánočních dárků se krátí. Při výběru dárků pro členy rodiny se asi nejvíce natrápíme. Chceme jim dát něco jedinečného, co je mile překvapí a potěší. Zvláštní pozornost věnujeme zvláště dárku pro maminku. Za svou starostlivost a péči o rodinu si slouží něco speciálního a mimořádného. Ještě pro ni nemáte dárek a nevíte co vybrat? Dáme vám pár tipů na skvělý vánoční dárek, z něhož bude jistě nadšená.

Čím potěšit maminku?

Vhodným dárkem je módní doplněk, který ocení každá žena. Jde pochopitelně o kabelku, bez níž se žádná žena neobejde.

Společenská kabelka

Vyráží-li vaše maminka ráda na kulturní akce (např. do divadla či na výstavy), tak jistě ocení kroko-hadí kabelku David Jones Zarina. Jde o módní kousek vhodný na různé společenské příležitosti. Zvláště ji lze doporučit na kulturní akce i běžné nošení. Má elegantní vzhled a módní design. Ač je díky kroko-hadímu provedení výrazná, působí střízlivě. Nejde o žádný extravagantní kousek. Lze ji nosit v ruce nebo připnout snímatelný popruh a nosit ji přes rameno.  Na různé kulturní akce se hodí i kožená kabelka ItalY Amadea. Vyznačuje se elegantním a výrazným designem. Velmi moderním vzhledem je zase specifická společenská kabelka Maggio Nathalie.

Pokud maminka ráda tančí a zbožňuje plesy, zalíbí se jí např. lakované psaníčko David Jones Pamela. Jde o luxusní kousek v modré, fialové, vínové nebo černé barvě. Velmi luxusním designem se vyznačuje také psaníčko LS Fashion Severina, naopak jemnou eleganci představuje LS Fashion 0293.

Kabelka do práce

Do práce se mamce bude hodit např. praktická kabelka David Jones Nevada. Jde o prostornou kabelku s jednoduchým designem a jemnými detaily. Velmi vkusně působí kabelka ItalY Vera s nadčasovým designem. Je vhodná do práce i pro běžné nošení.

Kabelka na nákupy a běžné nošení

Skvělou kabelkou na nákupy je např. kabelka David Jones Octavia, vyznačující se módním designem a prostorností. K nakupování jsou ideální i kabelky David Jones Marcella, LS00267 či Delami Valentina.

Pro běžné nošení je vhodná třeba kabelka David Jones Elena s nadčasovým designem. Mezi její přednosti patří i prostornost. Skvělou kabelkou pro běžné nošení je také neformálně působící David Jones Spring, multifunkční David Jones Danielle nebo trendy kabelka David Jones Azura.

Preferuje vaše maminka výrazné kabelky a nebrání se mírné extravaganci? V tom případě ji nadchne kabelka ItalY Helen z hovězí kůže. Hodí se pro běžné nošení i na různé společenské příležitosti.

Unikátní dárek

Zcela mimořádným dárkem je kabelka z limitováné edice. Patří mezi ně např. shopper ItalY Rachel. Jde o elegantní kousek, každá kabelka je unikát. Taková kabelka vaši maminku jistě uchvátí.