• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Valentýn se blíží! Jaký dárek vašeho partnera určitě potěší?

31.1.2017, 21:22

Svátek zamilovaných se pomalu blíží a Vy chcete svého drahého potěšit pěkným dárkem. Lámete si hlavu nad tím, čím ho obdarovat? Máme pro vás pár tipů na dárek, který váš partner jistě ocení.

Elegance spojená s praktičností okouzlí každého

Jezdí váš drahý často na služební cesty? Překvapte ho robustní elegantní cestovní taškou ItalY Ella. Jde o vysoce kvalitní zavazadlo z hovězí kůže. Vyznačuje se elegantním a luxusně vyhlížejícím designem, dlouhou životností a velkou prostorností. Taška je opatřena jak uchy k nošení v ruce, tak popruhem pro nošení přes rameno.
Skvělým dárkem pro muže je rovněž luxusní business taška, s kterou může směle vyrazit třeba na obchodní schůzku s klientem. Přímo ideální je v tomto případě elegantní taška přes rameno Gerard Henon Gaston, která je vyrobena z hovězí kůže. Vašeho partnera okouzlí svým střízlivým a moderním designem i praktičností. Je dostatečně prostorná. Vejde se do ní i notebook o velikosti 36 x 26 cm. Preferuje-li váš partner více neformální styl, potěší ho zajisté taška Gerard Henon Mikel. Hodí se do práce i pro volný čas. Spojuje totiž eleganci s ležérností. 
Vkusným dárkem je také pánská pracovní aktovka 007 s elegantním designem. Jde o tří fochový model, jehož součástí je nastavitelný popruh. Aktovka je navíc zespodu chráněna před poškozením čtyřbodovou kovovou ochranou, která zabraňuje podření aktovky.  

 

I neformální tašky volný čas mají nápaditý design

Chcete svého drahého potěšit módní pánskou taškou, kterou bude rád nosit ve volném čase? Skvělou volbou je originální taška přes rameno, jejíž design vás zaujme na první pohled. Zajímavé kousky najdete např. pod značkou Gerard Henon. Kvalitní kožené tašky s jednoduchým a mužným designem objevíte např. u značky Delami. Za zmínku stojí rovněž unisex taška ItalY Tristen, která dá vyniknout osobitému stylu vašeho partnera.