• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Čím překvapit partnerku na Valentýna? Darujte jí originální kabelku!

11.2.2017, 21:25

Svátek svatého Valentýna je skvělou příležitostí k vyznání lásky a věnování milé pozornosti své drahé polovičce. Chcete-li svou milovanou potěšit, překvapte ji originální kabelkou. Ženy tento módní doplněk vždy ocení. Darováním kabelky s nápaditým designem vyjádříte své milované, jak je pro vás vzácná a jedinečná.

Neformální crossbody k ležérní ženě

Preferuje vaše partnerka ležérní styl? V tom případě ji mile překvapíte neformální crossbody kabelkou s nápaditým designem. Eleganci s ležérností v sobě propojuje např. ItalY Harmony z hovězí kůže. Zajímavým spojením barev zaujme např. Delami Hedvige, naopak David Jones Caress vás upoutá svým tvarem. Moderním designem se honosí zvláště ItalY Cora nebo David Jones Joli. Poněkud tradičněji působí David Jones Roxanne nebo David Jones Belle. Díky tomu se skvěle hodí jak pro volný čas, tak i do práce. 

Luxusní kousek pro váš poklad

Jestliže si vaše drahá potrpí na eleganci a jedinečný styl, tak ji nesporně okouzlíte některým z luxusních modelů kabelek. Vyjádříte jí tak, že je vaším nejvzácnějším pokladem. Velmi módní jsou kabelky s potiskem. Optimisticky působí kabelky ItalY Eliza či LS Fashion Solaina. Svým květinovým motivem totiž evokují konec zimy a příchod jara. Nápaditým potiskem se pyšní např. kabelka ItalY Picasso, kterou ocení zvláště milovnice výtvarného umění. Mezi luxusní doplňky patří rovněž psaníčka či minikabelky. Nejednu ženu nadchne módní semišové psaníčko Leonie nebo elegantní psaníčko Papaya Fashion Desideria. Honosně působí večerní saténová kabelka Juleen, naopak jemně působí krepované psaníčko Delami Aveline. 

 

Unikátní kabelka pro unikátní ženu 

Mimořádný dárek představuje kabelka z limitované edice. Jde o módní doplněk, který má pokaždé jedinečné provedení. Unikátní kabelka je stvořená pro unikátní ženu, jejíž osobitost zdůrazní. Nositelka takové kabelky má jistotu, že nezanikne v davu a její kamarádky jí budou jedinečný módní kousek jistě závidět. Příkladem módních doplňků z limitované edice jsou kabelka ItalY Glory či shopper ItalY Rachel se slušivou kožešinou.