• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak vybrat tu pravou kabelku? Třeba podle typu vaší osobnosti!

4.4.2017, 22:18

Chcete, od doplňků víc než jejich pouhé sladění s vaším outfitem? Hledáte kabelku, která by k vám opravdu seděla? V tom případě je nejvhodnější vybírat kabelku podle typu své osobnosti. Nevíte, jaká kabelka je pro vás ta pravá? Máme pro vás pár tipů na kabelky, které nejlépe vystihují vaši osobnost a s nimiž se budete cítit nejlépe.

Kabelky pro introvertky

Jste spíše uzavřenější? Nejste příliš společenská a nejlépe se cítíme s úzkou skupinou nejbližších přátel? Umíte dobře naslouchat druhým? Zřejmě jste introvertní typ osobnosti. Oceníte především praktické a prostorné kabelky, které jsou pohodlné na nošení. Kabelky volte v univerzálních barvách, které snadno zkombinujete prakticky s jakýmkoliv outfitem. Konkrétně se jedná o černou, šedou, hnědou, béžovou či bílou barvu. 

Prostorné a nevtíravé crossbody

Introvertní dámy ocení zvláště prostorné crossbody kabelky s vkusným a nevtíravým designem. Doporučujeme vám např. unisex kabelku ItalY Quenton z hovězí kůže, která vás nadchne svou praktičností. Skvělou volbou je pro vás rovněž Dudlin Pierretta s vynímatelným organizérem a pevným dnem.

Praktické městské batůžky

K introvertkám se hodí i městské batůžky, které se v současnosti těší značné oblibě zvláště u mladší generace. Jsou vhodné pro všední nošení. Hodí se k vám třeba prostorný Dudlin Joie s praktickými kapsičkami na mobil a na drobnosti uvnitř. Pro běžné nošení upotřebíte i batůžek David Jones Olympe s jednoduchým designem. Skvělou volbou je i prostorný unisex batoh Enrico Benetti Travers, do něhož se vejde i notebook s rozměry 32 x 28 cm.

 

Kabelky pro extrovertky 

Máte mnoho kamarádů a známých? Nesnášíte nudu? Ráda se bavíte a chodíte na párty či jiné akce? Patříte zřejmě k extrovertkám. Hodí se k vám zvláště kabelky menších velikostí a výrazným designem.

Hlavní jsou barvy, vzory a design

Pro extrovertky je důležité být vidět. Nebojíte se pozornosti, ale naopak ji vyhledáváte. Hodí se k vám proto výrazné kabelky, které na první pohled zaujmou vaše okolí. Výraznou kombinací barev vás osloví např. kabelka Delami Celesse s jednoduchým designem. Kabelka Delami Angilia vás zase nadchne elegantním vzezřením, sedlovitým tvarem a mladistvým vzorovaným popruhem. Módní jsou kabelky se zvířecím vzorem, z nichž se vám jistě zalíbí např. kabelka David Jones Faunia. Jde o prostorný a designově zajímavý model s hadími prvky. Zcela nepřehlédnutelná budete s retro kabelkou do ruky MARIA C Honore. Jde o model ze syntetické kůže a textilu, který zajímavě propojuje tyto dva materiály. Svým tvarem připomíná kabelky Alma, podobně je tomu u módní kabelky David Jones Lela. 

Malé a trendy

Extrovertky mají rády zábavu a chodí často na společenské akce. Ocení proto mini kabelky a psaníčka. Na neformální akce se hodí třeba kabelka LS Fashion Cher. Pro formálnější akce je vhodná crossbody kabelka David Jones Arletta s jednoduchým designem. Ze psaníček vás svým designem zaujme např. obálkové LS Fashion Minna, grafitové David Jones Azura či krepované Delami Aveline.