• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Vánoce se blíží! Co dát ženě pod stromeček?

28.11.2017, 15:44

Rok uběhl jako voda a opět máme Vánoce za dveřmi. Nastává čas k přemýšlení nad tím, co nadělit našim blízkým pod stromeček. Mužům se často obtížně vybírá dárek pro manželku či přítelkyni. Zpravidla jim chybí dostatek estetického cítění k volbě vhodné pozornosti. Navíc oproti ženám preferují muži praktické dárky, které jejich polovičku obvykle příliš nenadchnou. Proto jsme pro muže připravili přehled tipů na vánoční dárky, jimiž svou drahou jistě okouzlí.

Ženy milují kabelky!

Sázkou na jistotu bývá věnování kabelky. Jde o doplněk, bez něhož se žádná žena neobejde. Navíc jí nestačí jedna kabelka, ale potřebuje jich více k různým příležitostem. Rovněž mnohé ženy mění kabelky i podle aktuálních trendů. Jenže jakou kabelku své drahé věnovat pod stromeček? Ideální volbou je unikátní společenská kabelka pro zvláštní příležitosti. Praktické modely pro všední nošení si žena pořizuje během roku sama.

ItalY Yevgeny

Jedná se o luxusní a na první pohled nepřehlédnutelný kousek. Zaujme svým oválným tvarem i jednoduchým, avšak rafinovaným a nadčasovým designem. Je vyrobena z hovězí kůže a hodí se do divadla či večírek.

 

David Jones Wakus

Svou drahou potěšíte i touto kabelkou ze syntetické kůže, jejíž charakteristikou je jednoduchý design klasického typu. Zdobí ji elegantní zapínání na knoflíček. Nejlépe vynikne jako doplněk formálnějšího outfitu.

MARIA C Erasto

Potrpí si vaše polovička na módní trendy a zajímavé designové kousky? V tom případě je pro ni právě kabelka MARIA C Erasto přímo ideální! Lze jei nosit jak do společnosti, tak na procházky městem. Je vhodná k formálnímu i neformálnímu outfitu. Zdobí ji pásek se sponou, což vypadá velmi chic.

Italy Zerro

Tato kabelka se vyznačuje elegancí a nadčasovostí. Její předností je mimo jiné skutečnost, že sluší ženám různého věku. Působí svůdně a luxusně.