• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Odstartujte rok 2024 s trendy peněženkou!

23.1.2024, 13:58

Peněženka. Spotřební módní produkt, bez kterého se snad nikdo z nás, minimálně z řad žen, neobejde. V případě, že jste jedna z žen, které budou letos peněženku měnit, pojďme si ukázat, jaké máte hned ze začátku roku možnosti.

Existují tisíce a tisíce modelů, barev, velikostí i vzorů. Většina žen si ale najde tu svou a pak už nerada mění vyhovující kousek za nový a jiný model.
Bohužel se jedná o spotřební zboží, a ať už vám vydrží delší dobu, protože je kožená, kvalitní nebo se s ní dobře zachází, po určitém čase je třeba ji vyměnit.
V případě, že budete jedna z žen, které budou letos peněženku měnit, pojďme si ukázat, jaké máte hned ze začátku roku možnosti.

Začneme barvou.
Rok 2024 vyhrála barva "broskvová". 

Narovinu si řekněme, že nejde o moc oblíbenou barvičku, ale proč to nezkusit.
Pojďme se této barvě alespoň přiblížit a s něhou vytvořit nový outfit.
Zaměnit ji lze lehce - například za camel model nebo oblíbenou pudrovou. Nemenší úspěch bude mít také béžová, koňaková či taupe barva.

Všechny ženy chtějí kvalitní peněženky. Takové, které vydrží alespoň dva roky. To je také doba, za kterou se změní módní trendy, ale stále je čas z kruhu "v obraze" nevypadnout.
I když je to ohrané, ideálním doplňkem do vaší tašky, kabelky či batohu bude kožený kousek.

Je to smutné, ale syntetické materiály podléhají vadám mnohem více a mnohem dříve než produkty z kvalitní kůže. Samozřejmě s tímto nastává otázka, jak sehnat peněženku, která bude kvalitní, ale ne moc drahá. Také máme každý jinou představu o "drahé peněžence". Nechceme ale přece každý rok utrácet peníze za další a další peněženky..

Tady si budete muset sama určit, jestli sáhnete po kvalitním výrobku za vyšší cenu, který vám ale vydrží minimálně dva roky nebo zvolíte syntetiku či látku a zaplatíte "pár stovek" za model, který vám bude sloužit pár měsíců. Světlou stránkou těchto peněženek je to, že je můžete celkem snadno a rychle vyměnit a vyladit si svůj nový outfit! 

Náš eshop nabízí i pánské peněženky. I ty stojí za to si prohlédnout!
Hned na začátek roku, jsme přidali pár novinek. :)