• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Letní trendy 2023: Vylaďte svůj outfit již dnes!

25.5.2023, 10:05

Blíží se léto a s ním i doba, kdy si každá z nás začne vybírat novou kabelku. Rok 2023 přináší celou řadu zajímavých trendů, které určitě stojí za pozornost. Představujeme trendy na nadcházející letní sezónu!

Představujeme trendy na nadcházející letní sezónu!

Italské kožené kabelky jsou vždy na vrcholu módních trendů a letos to není jinak. Jejich kvalita a dokonalé zpracování jistě zaujme každou ženu, která si potrpí na módnost a luxus. Ať už hledáte elegantní kabelku do ruky nebo praktickou kabelku přes rameno, italská kůže je vždy tou nejlepší volbou.

Pro změnu značky Coveri World, Paolo Bags nebo Maria C. se letos rozhodly oslavit léto mixem odvážných barev a jedinečných designů. Barevné kabelky jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí oživit svůj letní šatník a přidat mu něco extra. Ať už jde o pastelové tóny nebo jasné a živé barvy, tyto kabelky jsou perfektním doplňkem k letnímu outfitu. Skvělou volbou jsou určitě i menší kabelky typu crossbody nebo ledvinky. Na letní párty a zábavy jsme si pro vás připravili také pár pouzder na telefon a doklady, omrkněte je TADY!

Ale co když preferujete klasiku? Černá kabelka je vždy jistou volbou, která nikdy nevyjde z módy. Ať už potřebujete kabelku do práce, do města nebo na večírek, černá skvěle doplní jakýkoli outfit. Líbí se vám spíše světlé kousky? Potom nabízíme sladit letní šaty s bílou či béžovou kráskou.

 

Ať už hledáte praktickou kabelku přes rameno pro procházky městem, elegantní kabelku do ruky na speciální příležitosti nebo jen chcete něco nového do své sbírky, letošní letní sezóna nabízí něco pro každého. Kožená kabelka, kabelka přes rameno nebo moderní batoh - vyberte si to, co vám nejvíce vyhovuje a užijte si léto v plné parádě!