• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Co ženy nejvíce a nejraději nakupují

5.7.2018, 13:44

Ženy milují nákupy všeho možného. Vyrazí s chutí pro nové plavky na dovolenou, hledají, v jakém obchodě se nachází ta nejlepší kabelka na ples a taky se plny elánu jen tak procházejí po obchodním centru a prohlíží si nové módní kousky. Jaké předměty dámy nakupují úplně nejvíc a pravděpodobně tedy i nejradši?

Oblečení a doplňky

U žen samozřejmě vede oblečení. Možná vás překvapí, že právě to se nejvíce nakupuje po internetu. Ukázalo se, že tržby e-shopů s oblečením a doplňky jsou mnohem vyšší na internetu než v kamenných prodejnách. Z módy ženy nejraději utrácí za spodní prádlo. Dále se ve velké míře kupují šaty a přirozeně nejnovější hity.

Druhou velkou kategorii dámských seznamů tvoří kabelky. Podle výzkumů prováděných v USA si průměrná žena po internetu objedná novou kabelku jednou za půl roku, v kamenném obchodě si tašku koupí každá milovnice módy zhruba třikrát do roka. Taky vás to táhne k nákupu nové krásky? Na jakou letní novinku si v současné době děláte chutě?

Když ještě zůstaneme u online nakupování, kupodivu se na internetu prodá větší množství bot než v kamenných obchodech. Nejvíce se kupují tenisky oblíbených sportovních značek a taky lodičky. Za to může zřejmě fakt, že se ženy snaží kabelky rovnou sladit s obuví, a tak spolu s novou taškou hledají i stylové ladící boty. Opět to všechny nákupčí táhne nejvíc k novinkám a hitům sezóny. 

Knihy

V minulém desetiletí byla v kurzu hlavně CD, v současné době se zase nejen k dámským ,,must have‘‘ vracejí knihy. Frčí samozřejmě světové novinky s oceněním, ale i staré dobré klasiky. Zatím platí, alespoň tedy podle The New York Times, že ženy mají oblíbené tradiční tištěné verze knih a muži si radši koupí novou knížku v pdf podobě. V poslední době se rozmohl nákup knih z antikvariátu a dokonce i výměnné obchody.

Parfémy

Parfémy v nádherných flakoncích s tak dokonalými esencemi. Jakou ženu by to nelákalo! U vůně platí to stejné jako u kabelky. Luxusní značky vedou.

Všechno, co je ve slevě

Tento odstavec není třeba nijak dlouze rozvíjet. Ženy zkrátka milují slevy. Červené cedulky, které přímo bijí do očí, nám naznačují, že koupí daného předmětu ušetříme. Je dokázáno, že obecně z věcí, které nakoupíme ve slevě, máme mnohem větší radost než z vytoužených předmětů za běžnou cenu. Je to hlavně díky tomu, že po koupi daného kousku nemáme výčitky svědomí, že jsme zase tak moc utráceli. Vždyť to přeci byla ta nejvýhodnější koupě! Taky milujete slevy?  

V oblíbených prodejnách a ověřených e-shopech

Další zajímavá otázka by mohla začínat slovem ,,kde‘‘. Kde ženy nejraději nakupují? Kromě oblíbených kamenných obchodů jsou v kurzu ověřené e-shopy s pozitivní odezvou. Kabea.cz vám nabízí komfortní nakupování i potvrzený luxus.