• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kvalitní unikáty, které vám budou sloužit celý život. To jsou české výrobky Kabea.

7.1.2019, 16:15

Za elegancí a kvalitou netřeba chodit do značkových obchodů nebo do zahraničí a mít plnou peněženku. Chcete jedinečný kousek, který vás bude provázet celý život? Kvalitní a ručně šité kožené výrobky z nejkvalitnější italské hověziny od českého výrobce Kabea.

Kabelky a peněženky jsou vyráběny z celých kožených dílů, sešívané silonovo-bavlněnou nití, která má vynikající pevnost. Všechny spoje které jsou namáhány jsou ještě nýtované, čímž se zajistí pevnost. Na zapínání používáme trvanlivé magnetické cvočky a druky. Tyto luxusní unikáty vám budou sloužit po celý život. Tak se pojďme na některé z nich podívat.

Mějte volné ruce a klíče, mobil, nebo peněženku si dejte doslova ,,na opasek“. Kožená černá kapsa Greisi Gali je z pravé kůže, zapínání je dojmem řemínku, ale ve zkutečnosti je na klips a vnitřní část vyplňují dvě kapsy. Kvalita zpracování je prvotřídní. Tuto kapsu si prostě a jednoduše zamilujete.

Pokud nenosíte opasky, nebo máte raději menší kabelky ve kterých odnesete všechny své nezbytné věci je pro vás pánské černé kožené etue s hladké hovězí kúže, s klopou na zámeček a výsuvným uchem. Uvnitř tři hlavní přihrádky plus jedna přihrádka na přední straně. Další dvě jsou na zip. Součástí je kožené poutko na ruku pro pohodlné nošení.

Pro ty který hledají něco větší, vhodné nejen do práce, ale i na volnočasové aktivity je messenger Kabea LUXOR. Tato černá luxusní kožená taška s hovězí kůže nabízí jednu hlavní kapsu s přihrádkou na smartphone, propisky a karabinu na klíče. Na přední straně a vzadu jsou další kapsy. Taška je prošita silonovou nití, hrany tašky nejsou nijak barevně upravovány pouze hlazeny voskem. A navíc, na tento luxusní kousek vám dle přání vyrazíme iniciály zdarma a na tašku poskytneme doživotní záruku.

K elegantním taškám rozhodně patří i kvalitní peněženka. Kabea peněženka je vyrobená z té nejkvalitnější hovězí italské kůže, která je prošita silonovou nití. Hrany peněženky stejne jako u tašek nejsou nijak barevně upravovány pouze hlazeny voskem. Taky na peněženku si můžete dát dle přání vyrazit iniciály. Tenhle luxusní kousek určitě udělá radost vám, nebo někomu blízkému. 

Cílem značky KABEA je vyrábět doopravdy čistě přírodní "surové" kvalitní unikáty, které vám budou sloužit celý život. Proto mají výrobky značky Kabea doživotní záruku.