S námi o Velikonocích neplatíte poštovné - všechny způsoby dopravy jsou teď zdarma! Tak hurá nakupovat a hody hody doprovody! 

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Plážová kabelka - nezbytnost na dovolenou

30.5.2016, 17:00

Blíží se doba dovolených. Mnohé z nás vyráží někam k moři. Taková příležitost si žádá vhodnou kabelku, která nám pomůže naplno si užít letních radovánek. Tou pravou je plážová kabelka. Je specifická svou prostorností a pastelovými barvami. Obvykle má širší vrchní část. Plážové kabelky se řadí převážně k oversized kabelkám.Vnitřní prostor je proto ideálním úložištěm pro osušku, plavky, deku. Vyplatí se nám také při drobných nákupech.

Potrpíte-li si na módní trendy, tak vás jistě zaujme kabelka David Jones Natalee, jejíž design je hitem letošní sezóny. Lze ji nosit v ruce i přes rameno. Pod značkou David Jones najdeme více skvělých kousků ideálních na pláž (např. David Jones Whitney, David Jones Kolour, David Jones Mariette). Dalšími typickými plážovými kabelkami jsou ItalY Elza nebo Enrico Benetti Pizza. Plážovou kabelku samozřejmě využijeme nejen na pláži, hodí se i na koupaliště.

O dovolené obvykle netrávíme veškerý čas jen vodními radovánkami. Potřebujeme proto kabelku nejen na pláž, ale také pro procházku městem, pro prohlídku historických pamětihodností a nákup suvenýrů. K takovým příležitostem se hodí David Jones Marsha, která svým tvarem připomíná klasickou plážovou kabelku. Liší se však svou střízlivější barevností a lakovaným povrchem.
Podobně eleagantní a funkční zároveň je kabelka David Jones Adalyn s módním střapcem.

Kabelky vhodné na dovolenou najdeme také u značky ItalY. Zvláště unikátními kabelkami této značky jsou ItalY Jordana, ItalY Eliza nebo ItalY Sydney. Nakupujete-li ráda suvenýry z dovolené, tak plně doceníte prostornost těchto kabelek. Jejich design působí optimisticky a barevnost je decentní. Kabelka na dovolenou vám musí nejen vyhovovat z hlediska rozměrů, měla by také působit příjemným dojmem, navozovat dobrou náladu a podporovat vás při odpočinku. O plážových kabelkách to platí dvojnásob. Správná plážová kabelka vás díky své barevnosti a tvaru nabije optimismem a energií. Poznáte ji na první pohled. Ihned vás totiž okouzlí a zaujme.
Tak co, už jste našla svou favoritku?