• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

I muži potřebují svou kabelu. Překvapte ho praktickým dárkem!

11.6.2016, 14:30

Ženy mají své kabelky, ale co muži? Všechny potřeby se nevejdou do kapsy u kalhot. Navíc nošení věcí po kapsách má svá rizika. Ztráta dokladů či ukradení peněženky kapsářem není nic neobvyklého. I muži potřebují vhodnou kabelu na své věci. Potěšte svého drahého praktickým dárkem. Kupte mu praktickou kabelu! S výběrem vám poradíme.

Účelem pánské kabely je především praktičnost. Při výběru kabely zohledníme mužovo zaměstnání, koníčky i věk. Kabela musí ke konkrétnímu muži prostě sedět.

Do práce

Druh zaměstnání má pro volbu pánské tašky zásadní význam. Mužovo zaměstnání totiž klade specifické nároky na vzhled a odolnost tašky. Pracuje-li muž v některé kancelářské profesi, vybíráme tašku neutrálního vzhledu. Ideální je kožená taška černé barvy. Konkrétně vybírejte z etuí, aktovek
a spisovek. Doporučujeme zvláště etue ItalY Alberto, aktovku ItalY Dallas a pánskou diplomatku Cavaldi Noel. Pro pracovníky v IT zvolte tašku na notebook (např. Hexagona 93806).

Pracuje-li muž manuálně, vybírejte praktické tašky z odolného materiálu. Vhodné jsou brašny, tašky přes rameno a batohy. Doporučujeme tašku přes rameno IG703 nebo Hexagona 299162. 

Pro sport a volný čas

Máte-li doma sportovce, tak mu vyberte některou ze sportovních tašek. Např. tenisté ocení tašku Bjorn Borg BV94001. Univerzálnější taškou je třeba Diviley Garry, která se hodí nejen sportovcům.
Ve volném čase využijí muži také ledvinku, do kterých se vejdou nezbytné drobnosti.  

Výběr podle věku

Mladším mužům sluší neformální a sportovní styl. Ideální volbou je např. taška přes rameno Enrico Benetti 54318 nebo Hexagona D72282. Pro muže od třicítky výše doporučujeme formálnější kabelu, kterou využijí zvláště do zaměstnání (např. tašku Hexagona 292682). Starším mužům sluší kabely zdůrazňující jejich důstojnost. Svému dědečkovi nebo tchánovi proto vyberte koženou aktovku nebo etue.

Muži jsou od přírody spíše prakticky založeni, proto je praktickým dárkem nejvíce potěšíte. Mnozí muži nosí své drobnosti po kapsách. Pak se diví, že neustále něco ztrácejí. Jejich oblečení se rychleji ničí, protože kapsy jsou nadměrně přetěžovány. Učiňte mužskému nešvaru konec, už žádné nošení všeho po kapsách! Vyberte mu praktický dárek. Pánská taška je skvělá volba!