• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Pánové, vyberte si praktickou letní tašku!

4.7.2016, 19:20

K ženě neodmyslitelně patří kabelka. Kam by jinak dala své zásoby pro neočekávané situace? Často se ale zapomíná na pány, kteří také potřebují nějaké místo na to uložit své zásoby na cestu. Někteří nosí věci po kapsách a vyhovuje jim to, jiní preferují kabely. Jakmile ale začne léto, oba typy jistě ocení velký výběr kabel, kde si mohou vybrat pánskou tašku přes rameno různých velikostí.

V létě totiž nestačí pouhé pánovy kapsy na to, vzít vše potřebné na velký rodinný výlet nebo na chatu s kamarády. A aby nevypadali, že jsou zženštělí a mají hodně zavazadel, kromě jednoho cestovního zavazadla bude kabela přes rameno jistit to, že vše důležité má při sobě. Důležitá je samozřejmě peněženka, klíče, kapesníky – co když má žena právě špatnou náladu nebo se zašpiní dítě zmrzlinou? Dále jsou potřeba i doklady jako řidičský průkaz, klíče od auta, sluneční brýle a pokrývka hlavy – co třeba ten kšilt, který máte pořád ve skříni a nevytáhnete ho a pak na něj pomyslíte, když jste právě schováni ve stínu? Potřebná je i taška na nákup. Nepotřebujete přece mít stále nové igelitové tašky, které se doma jen hromadí.

Jakou tašku vybrat? 

Podle seznamu si udělejte představu, že tolik věcí  pouze v kapsách neunosíte. Už jen klíče, kapesníkypeněženka je maximum. A co mobil? Proto je vhodné se  podívat po nějaké té tašce, alespoň na léto, když jsou  velká vedra a bez výše uvedených věcí a pití se  neobejdete.

Vybírat můžete z rozličných velikostí  pánských kabel přes rameno.  Z těchto kabel je určite zajímavá například Enrico Benetti,  která se zavírá na suchý zip a nabízí spoustu místa  například na pití, drobnosti a mobil, na který je určena  kapsička. 

Na cesty můžete zvolit i trochu sportovnější větší tašku od značky Diviley. Tato černá taška s potiskem ukrývá dostatek místa i na velkou svačinu pro všechny členy případného výletu. Můžete zde ukrýt i deštník a případný malý dárek pro vaši přítelkyni. Abyste se v této tašce více vyznali a nehledali v nekonečném prostoru jako některé ženy ve svých kabelkách, kabela od Diviley nabízí přehledný pořadač a je rozdělena na kapsy.