• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Hledáte módní styl do práce či do školy? Vyzkoušejte preppy!

2.9.2016, 21:00

Preppy styl je odvozen od způsobu oblékání studentů amerických škol, které připravují studenty pro přechod na prestižní univerzity. Vznikl v 50. letech 20. století na severovýchodě USA. Základem tohoto módního stylu je nadčasovost a kvalitní materiály.

Preppy outfit

Chcete-li se oblékat v preppy stylu, potřebujete košili, tričko s límečkem, rozpínací svetřík a sáčko. 
To jsou nezbytné kousky spojené s preppy stylem. Celkový ráz outfitu má být jednoduchý, délku volte umírněnou (žádné mini). Ve výběru barev máte poměrně volnost, ale dbejte na jemnost odstínů. Typickou preppy obuví jsou polobotky, balerínky a lodičky na nižším podpatku.

Preppy doplňky

Hlavním doplňkem je kabelka v černé, hnědé, bílé, béžové nebo krémové barvě. Design kabelky má být jednoduchý. Skvělou volbou jsou kabelky ItalY Valeria, Silvia Rosa Beverly nebo David Jones Melanie. Jednoduchou krásou vás rovněž okouzlí Silvia Rosa Dolly, Maggio Veronica či Anna Smith. Preppy kabelky vynikají podobně jako preppy outfit svou nadčasovostí a jednoduchou elegancí. Hledáte-li preppy psaníčko, tak vám doporučujeme zvláště psaníčka Hexagona Francesca, LS Fashion Jenny
a LSE00174. Hlavní předností preppy stylu je, že nikdy nevyjde z módy. Proto si jej zajisté zamilujete.