• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Nový módní trend roku je tady! Frčí mini.

30.9.2016, 22:12

Módní návrháři vymýšlí stále něco nového. V oblasti módních doplňků se do popředí popularity dostávají mini kabelky. Jde o nejnovější hit letošního podzimu. I když malé kabelky působí neprakticky, mají svůj půvab. K některým příležitostem se hodí mini kabelka mnohem více než třeba velká shopper taška. Malé kabelky se hodí zvláště na ples, do divadla, na párty či na rande.

mini kabelkou působíte mnohem ženštěji, dodá vám sexappeal. Probuďte v sobě dámu. Elegantní mini kabelka vám v tom pomůže.

Vkusné a moderní mini

Preferujete jednoduchý moderní design, kterému však nechybí nádech luxusu a jemnosti? V tom případě vás okouzlí Royal Style Erna. Součástí psaníčka je připnutelný popruh. Psaníčko díky tomu můžete nosit v ruce i přes rameno.

Roztomilá obálka

Chcete veselý, elegantní a vzhledově zajímavý módní doplněk? Pořiďte si LS Fashion LSE00220. Tato kabelka připomíná dopisní obálku. Působí rozverně, ale přesto důstojně a elegantně. Z takovou kabelkou zazáříte všude. Vyrazit s ní můžete na rande i do divadla. Černá nebo tmavě-modrá varianta se hodí i do práce. Podobně rozkošné jsou i kabelky LSE00179 nebo LSE00166A. Také ony připomínají svým zvhledem dopisní obálku a mají specifický šmrnc.

Svůdná elegance

Hledáte kabelku vyzařující svůdnou eleganci s nádechem luxusu? Chcete okouzlit svůj protějšek a probudit závist kamarádek? Zvolte si červené psaníčko 4004. Zvláště vhodné je na párty nebo na rande.

Seriózní kráska

Chcete působit seriózně? Hledáte kabelku vhodnou na obchodní schůzku i do divadla? Pak jsou pro vás nejvhodnější David Jones Ireneo nebo Royal Style Savana. S nimi budete působit důstojně a seriózně.

Neformální styl

Občas je potřebná neformální kabelka na nezbytné drobnosti, která se hodí k jakémukoliv outfitu. Právě taková je crossbody kabelka Hexagona Francesca. Můžete ji nosit přes rameno či křížem. Dalším příkladem neformálních kabelek jsou SendiDesign Lucio a SendiDesign Romana.

Buďte in a objevte kouzlo malých kabelek i vy!