• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jarní trendy s dopravou zdarma!

6.4.2023, 20:02

Ptáte se jaké jarní trendy na vás letos čekají? Čím doplnit svůj šatník? A jak nešlápnout při výběru vedle? Sáhněte po nadčasových kouscích a nebojte se využít Velikonoční DOPRAVY ZDARMA!

Zpět jsou jednoduché a praktické střihy, které snadno zkombinujete se svým šatníkem. Minimalismus ve všech jeho podobách - jednoduché střihy, malé kabelky, minimum doplňků. Všechny tyto prvky vytvoří nezaměnitelný uvolněný dojem.

 

V módě jsou i květinové vzory, ty příjemně upoutají vaše oko. Můžete vybírat mezi bohatými květy, stejně jako zaujmou i menší vzory.

Pokud hledáte praktičnost, podívejte se i po maxi kabelkách, nešlápnete vedle.

A barvy?

Viva Magenta, výrazný odstín sytě červené s přídavkem růžové, který je trendovou barvou letošní sezóny. Bylo o něm řečeno mnoho: pulzující, optimistický, karmínový,... my jen potvrzujeme a dodáváme, že vás může zaujmout i odstín fuchsiová, který je o něco jemnější.

Můžete jej zkombinovat, nebo dát přednost dalším odstínům růžové. V kurzu je i svěží zelená, limetková a zářivě žlutá.

 

Raději saháte po jemných odstínech? Pak pro vás máme skvělou zprávu.

Pastelové barvy jsou opět na výsluní. Levandulová, baby blue a další, které vás uchvátí.

 

Nechte se inspirovat trendy a vyberte si z naší široké nabídky, kde určitě najdete to pravé, ať už u novinek značky David Jones či DianaCO, nebo u klasických značek jako je Italy, Delami nebo Coveri.