• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Máte v oblibě italský design? Značka Dudlin vás nadchne!

29.8.2017, 20:51

Oslovují vás doplňky z elegantním a rafinovaně svůdným italským designem? Toužíte po osobitém stylu, který podtrhne vaši ženskost? V tom případě vás zaujme značka Dudlin, která se vyznačuje kvalitním zpracováním svých výrobků a jejich okouzlujícím designem. K nejtypičtějším produktům patří dámské kabelky a peněženky, ale Dudlin vyrábí i krásné batůžky. Od roku 2001, kdy tato italská značka vznikla, vybudovala si renomé a stala se symbolem italské kreativity a preciznosti.

Kabelky mající šmrnc

Hledáte-li módní doplňky, které nejsou extravagantní, je pro vás značka Dudlin ta pravá. Kabelky uvedeného brandu se vyznačují elegancí a decentností. Dají tedy maximálně vyniknout vašemu outfitu i vaší osobité kráse. Kabelky Dudlin sluší ženám preferujícím seriózní vzhled, ženský styl a praktičnost. Některé z nich vám blíže představíme.

Jemná Dudlin Helloise

Hledáte módní doplněk, který lze nosit do práce, je prostorná a dodá vám seriózní vzezření? Zvolte si Dudlin Helloise. Pro snazší udržení pořádku v kabelce je součástí doplňku i vyjímatelný organizér.

Trendy Dudlin Manon

Zvláště pro volný čas doporučujeme prostornou trendy kabelku Dudlin Manon s čtyřbarevným vzorem. Sluší především dámám s vytříbeným vkusem, které chtějí vkusně podtrhnout svou ženskost.

Módní Dudlin Harriet

Pokud preferujete crossbody, pak je tato kabelka právě pro vás. Hodí se pro všední nošení. Jde o menší kousek do něhož se však vejdou veškeré nezbytnosti. Zdobí ji slušivé a v současnosti velmi módní střapce. 

 

Peněženky s grácií

Kromě dámských kabelek vás Dudlin okouzlí jedinečnými peněženkami. Oproti kabelkám jde o doplňky spíše výraznějšího designu. Přesto působí vkusně a nevtíravě. Nadchnou vás především rafinovaně elegantním stylem, prostorností či nápaditou kombinací barev a vzorů. Vybrali jsme pro vás na ukázku příklad nejosobitějších kousků, které vám trochu přiblížíme.  

Moderní Dudlin M256

Dbáte-li o jedinečný ženský styl, zaujme vás třeba Dudlin M256. Svým nápaditým zpracováním a výrazným designem působí svěžím a mladistvým dojmem.

Elegantní Dudlin M264

Hledáte-li vkusný módní doplněk s rafinovaným elegantním designem, zaujme vás zřejmě tento kousek. Přední stranu zdobí tři různě barevné pruhy, které jsou skvěle sladěny. Celkově působí peněženka jemně a luxusně. 

Prostorná Dudlin M236

Upřednostňujete-li praktické doplňky, jistě vás osloví peněženka Dudlin M236. Jde o větší prostorný model s nevtíravým designem.