• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Greenwood - značka s hodnotou

11.12.2023, 17:34

Na našem e-shopu najdeme mnoho značek, které stojí za to, abychom je blíže představili. Jednou z nich je i australská GREENWOOD®, která od roku 2016 stojí za precizně zpracovanými koženými produkty ve vintage stylu.

Produkty značky Greenwood pokrývají celou škálu doplňků. Od malých peněženek, batohů, kabelek, pracovních tašek až po objemné cestovní tašky, u kterých vidíte preciznost a pečlivě zpracovanou kůži v každém detailu. Inspirací pro design byly 70. léta a základní střihy.
Najdete zde dámské i pánské střihy v několika nadčasových odstínech.

Vše začíná u výběru kůže, kde GREENWOOD® pracuje výhradně s celozrnnou kůží, která má díky preciznímu zpracování dlouhou životnost. Tato kvalitní kůže na sobě může nést nedokonalosti jako je například štípnutí hmyzem nebo jizvy, a právě tyto drobnosti dodávají modelům na autentičnosti.
Vybraná hovězí kůže je vedlejším produktem masného průmyslu.

Jak si můžete všimnout tato australská společnost chápe podstatu přírodních materiálů. Snaží se využít co největší části samotného "masného odpadu" a vyzdvihuje používání přírodních barviv a tradičních technik zpracování kůže. 

Běžným jevem při průmyslové výrobě je použití profesionálních strojů, nicméně některé společnosti stále vnímají důležitost ruční výroby. Stejně tomu je i zde. Každý výrobek je originální ruční práce – od barvení, přes střihy, až po poslední zapošití. Hlavní továrna se nachází v Indii, kde se společnost o zaměstnance velice dobře stará.

GREENWOOD® není jen taška s logem stromu. GREENWOOD® je doplněk, který má svou hodnotu, svůj styl a nespoutaný australský nádech ve všech svých designech.

Prozkoumejte veškerý sortiment značky Greenwood na našem eshopu:
BATOHY
KABELKY
TAŠKY
AKTOVKY
PENĚŽENKY
CESTOVKY