• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Vždy stylově s taškou Gerard Henon!

23.4.2018, 21:59

Značka Gerard Henon působí na trhu již od čtyřicátých let dvacátého století, založena byla v roce 1946. Poměrně dlouho však trvalo, než se tato firma dostala do povědomí lidí a získala si jméno. Na konci osmdesátých let však už každý Francouz věděl, co je společnost Gerard Henon zač. Znáte ji taky?

Během devadesátých letech se dočkaly kabelky této značky ještě velké obliby, pouze však u mužů, neboť doposud se firma zaměřovala na pánské kolekce. V roce 2000 byla její výrobní strategie přebudována. V současné době můžete na trhu narazit též na profesionální dámské kolekce.

Firma se během posledních let postupně stávala jednou z největších a nejoblíbenějších francouzských značek. V roce 2014 byl v srdci Paříže otevřen dokonce Gerard Henon House.

V současné době jsou tašky této značky posílány do celého světa. I přes velkou módní konkurenci jsou kabelky stále vyhledávané.

Objevovat kouzlo tašek Gerard Henon můžete dokonce i u nás. Firma na trh přichází s cestovními zavazadly, obaly na elektroniku, s pouzdry na brýle a dalšími doplňky. Primární jsou však pro značku tašky a kabelky a na ty se také zaměříme. Jaká taška by se mohla líbit zrovna vám? 

Luxusní pánská kožená taška hnědá – Gerard Henon Patrick

Pokud hledáte volnočasovou pánskou kabelku, která bude působit stylově, sáhněte po modelu Patrick. Jedná se o tradiční tašku přes rameno s popruhem crossbody, který je nastavitelný. Kabelku navíc můžete vzít v případě potřeby i do ruky. Do tašky se vám vejdou veškeré nezbytnosti. Díky mnoha kapsám budete mít ve svém zavazadle neustále pořádek. Unikátní hnědá barva dodá vašemu outfitu šťávu. Výrobním materiálem je hovězí kůže, která je doplněna stříbrným kováním. 

Luxusní elegantní kožená aktovka koňakový – Gerard Henon Bravis

Hledáte-li tašku v trochu větším provedení, pak se vám jistě zalíbí taška Bravis v unikátním koňakovém provedení. Do této aktovky se vám vejdou veškeré dokumenty do práce, taky notebook. Díky měkčí kůži a vyztuženému uchu se vám s taškou bude velmi dobře manipulovat. Součástí je nastavitelný popruh, dokonce i klíč, abyste v případě potřeby mohl své zavazadlo uzamknout. Aktovka obsahuje mnoho kapes se zipy i bez nich, v jednotlivých oddílech pak ještě najdete drobnější kapsičky nebo přihrádky na pera, telefon nebo peněženku. Jemná hovězí kůže ve speciálním hnědém odstínu je protentokrát doplněna mosazným kováním, které vyzdvihne celkovou barevnost tašky.

Tašky Gerard Henon budou vyhovovat každé vaší potřebě. Od této značky si vyberete kabelku na jakoukoliv příležitost. Díky kvalitnímu zpracování a ještě kvalitnějšímu materiálu vám vaše nová vybraná paráda vydrží několik let i při každodenním používání.

Firma je nejen známa svou širokou nabídkou, ale taky prvořadou elegancí. Tým návrhářů firmy se snaží při vývinu každé tašky spojovat moderní městský styl s tradičním řemeslným zpracováním koženého zboží. Naslouchá módě, aby se držela plně in.

No, posuďte sami, zda se jim to daří. Otestujte sílu pravé kůže tašek Gerard Henon, módní značky s dlouholetou tradicí.