• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak vypadat pořád stylově?

30.4.2018, 08:28

Nemusíte nosit značky, abyste vypadala luxusně a stylově. Stačí, když budete dodržovat pár pravidel a už nikdy vás nebude trápit, že někdo vypadá lépe než vy. Co si obléci a jak kombinovat outfity s kabelkami?

Správná velikost

Soustřeďte se na to, aby vám veškeré oblečení, které nosíte, padlo. Příliš velké věci vyřaďte. Nenoste ani to, co je vám těsné. Současná móda má sice ráda oversize mikiny či crop topy, ale pamatujte si, všeho s mírou! I kabelky by měly odpovídat vaší siluetě. Pokud jste drobnější postavy, nenoste tašky, které dosahují rozměrů snad poloviny vaší výšky. Pokud potřebujete mít u sebe hodně věcí najednou, volte raději dvě kabelky. Droboučké tašky crossbody se zase příliš nehodí k vysokým postavám.

 

Barevné ladění

Co se týče barev, je třeba postupovat střídmě. Nejvíc honosně vypadají barvy bílá, černá, šedá, taky hnědá a odstíny těchto barev. Dobře se vám bude oblékat taky do béžové. Pokud máte v oblibě pravé barvy, pak je noste, ale zacházejte s nimi opatrně. Nejlépe působí pastelové barvičky v jemnějších odstínech.

Chcete vypadat luxusně? Pak si vytvořte jednobarevný outfit. Jako doplňky volte stříbrné či zlatavé odstíny. Nezapomeňte na kabelku. Ta by v tomto případě vůbec neměla vyčnívat, právě naopak. Je důležité, aby splývala s vaší róbou.

 

Vždy čistě a upraveně

Nikdy nevycházejte ve špinavém. Zkontrolujte, zda vaše oblečení není na nějakém místě ušpiněno, pokud ano, ihned ho odneste do pračky a vezměte si na sebe něco jiného.

Dbejte taky na celkový vzhled oblečení. Nenoste pomačkané kousky nebo potrhané doplňky, pokud to tedy není módním cílem. K extravagantnosti přistupujte s rozumem. Je lepší se držet klasiky, než uletět s nepovedeným módním výstřelkem.

 

Kouzlo v kabelce a doplňcích

Svůj denní outfit uděláte výjimečný tím, že k němu přidáte hezké doplňky. Volte ideálně sety šperků, které k sobě stylem přesně pasují. Na běžné nošení se hodí jednoduché šperky, na speciální akce si pak na krk navlékněte klidně honosný náhrdelník.

I kabelka je nesmírně důležitá. Vždy vybírejte správný model k příležitosti. Do práce je vhodné nosit prostornou kabelku do ruky, ve volném čase se vám bude hodit pěkná menší crossbody. Určitě je dobré vybavit se taky psaníčkem pro slavností příležitosti. Do vaší tašky by se vždy měly vejít bez problému všechny vaše věci. Nenoste kabelku přeplněnou nebo rozepnutou, raději si vyberte nějakou prostornější.

Lákají vás experimenty? Pak právě s kabelkou si je můžete dovolit. Pokud se váš denní model zdá být moc obyčejný, rozbijte ho kabelkou. Zvolte její jiný odstín, aniž byste mu podřídila své boty. Nebojte se taky sáhnout po zdobených taškách. Vždyť právě kabelka by se měla stát vaším největším klenotem.