• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Móda léta 2018

9.5.2018, 18:08

Letní počasí už venku převládá, je nejvyšší čas začít nakupovat výbavu do teplých slunečných dní. Bez čeho se v létě neobejdete? Co módní guru doporučují a jak je to s letními kabelkami?

Bílá barva

V čele léta 2018 nestojí sytě růžová ani žlutá, všechnu pozornost totiž klasickým barvám sebrala zářivá bílá. Je univerzální, hodí se ke všemu a ještě vypadá tak luxusně. Popřemýšlejte o bílých kalhotách, které jsou letos rozhodně in. Určitě by měl váš šatník obsahovat taky nejméně jednu bílou košili. Hodí se ke všemu a vypadá stylově. Pokud se rozhodnete kombinovat více bílých kousků oblečení, dejte si pozor na materiály a střihy, aby váš outfit působil profesionálně.

Kabelky v této barvě samozřejmě taky rozzáří výlohy obchodů. Bílou kabelku můžete kombinovat téměř s každým outfitem. Jde o neutrální odstín, takže nebudete mít problém s tím, že se tluče s jinou barvičkou. Pokud si na čist bílou netroufáte, vyměňte ji za smetanovou nebo lehce béžovou barvu. I s nimi oslníte. Frčí taky světlé průhledné materiály. Pokud je dobře zkombinujete, zabodujete s nimi.

Mohutné doplňky

Ať už jde o náramky, náušnice nebo třeba prsteny, letos rozhoduje velikost. Pořiďte si náušnice větších rozměrů, které se výborně budou hodit k minimalistické kabelce nebo ležérní bílé košili.

Třásně

Nošení třásní nezůstalo jen u sezóny večírků. I léto vybízí k jejich nákupu. Třásně se drží na sukních i šatech, ale tvoří taky detaily topů nebo kabelek. Co takhle Originální dámská crossbody kabelka vínová – David Jones Sanna? Tato taška je důkazem toho, že i malý doplněk dokáže udělat z obyčejné kabelky originál. 

Crossbody kabelky

Tašky přes rameno nejsou žádnou módní novinkou. Jedná se o nesmrtelné kousky. Díky jejich praktičnosti neztrácejí na oblibě. I toto léto můžete vybírat z nespočtu krásných kousků, se kterými oslníte. Při výběru se soustřeďte na detaily. Taška opatřená květinami nebo zlatým kováním bude tou pravou volbou.

 

 

Sedlové tašky

Kabelky ve tvaru sedla byly oblíbené v devadesátkách a jsou zase zpět. Tento typ tašek se hodí na každou příležitost. Uděláte nejlépe, když si vyberete kabelku v tematické barvě a podpoříte tak její celkový dojem. Těmto kabelkám nejvíce sluší všechny odstíny hnědé, hořčicově žlutá nebo béžová barva. 

Kabelky kolem pasu

Na našem blogu jste si mohli přečíst článek, který se věnuje ledvinkám. Ty rozhodně stojí za připomenutí. Velkým hitem se totiž stávají univerzální kabelky, které můžete nosit v ruce, jako crossbody, ale taky kolem pasu. Na své zadní straně obsahují poutka, kterými provléknete speciální popruh a tašku můžete s radostí nosit stejným stylem jako ledvinku. Tento doplněk se hodí nejlépe k volnočasové módě.

Zvýraznění pasu

Letos se celkově preferuje ženský pas. V obchodech budete objevovat spoustu sukní do pasu, taky džíny nebo kraťasy s vysokým pasem. Proč svůj pas nezdůraznit právě ledvinkou nebo výše zmíněnou speciální kabelkou?