• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelky a tašky pro muže od značky Hexagona

25.6.2018, 08:31

Hledáte spojení kvality a luxusu za skvělou cenu? Pak se seznamte se Hexagonou. Francouzská značka Hexagona byla založena roku 1996, takže se v současné době může pochlubit již více než dvacetiletou zkušeností v oboru.

Sídlí ve svém vlastním nákupním domě a stále se drží aktuálních pařížských módních tradic. Cílem výrobců bylo poskytnout široké škále zákazníků trendy a zároveň kvalitní kabelky. Od začátku se soustředili jak na dámské, tak i pánské kabelky.

Kabelky jsou vyráběné z kvalitního koženého materiálu, takže vydrží opravdu dlouhou dobu. Hexagona sleduje módní trendy, a tak pravidelně obměňuje a aktualizuje svou nabídku. Našla si místo na předních příčkách francouzských výrobců kabelek a přesto se snaží svým zákazníkům prodávat kabelky za velmi výhodnou cenu.

V současné době se Hexagona může pochlubit asi dvaceti různými kolekcemi kabelek. Mezi ty nejoblíbenější patří řada ROYAL, jejíž heslem je jednoduchost, čistota tvarů a elegance. Hned v těsném závěsu je pak kolekce RALI, která vyniká svou dvoubarevnou kombinací.

Hexagona dodává na trh taky kvalitní kožené peněženky. Mezi oblíbené produkty značky patří též kolekce pánských pracovních tašek, které z každého muže udělají pravého businessmana.

Hexagona dodává své produkty do mnohých evropských států, Česká republika není výjimkou. Jaké modely vám může nabídnout e-shop kabea.cz? Pojďme se na některé z nich podívat blíž. Tentokrát si přiblížíme něco víc z pánské kolekce. 

Luxusní pánská kožená taška přes rameno hnědá Hexagona Eriq

 

Nejprve se vydáme do světa volnočasových tašek pro muže. Tato novinka předchozího roku si ihned získala na oblibě. Vejdou se do ní všechny nezbytnosti, potřebné doklady, mobil, klíče a třeba i pouzdro na brýle. Tato kabelka je vyrobena z hnědé hovězí kůže nejvyšší kvality. Obsahuje dvě přihrádky. Jendu velkou na zip a druhou přední, která je od té hlavní oddělena klopou na magnetický cvoček. Součástí tašky je samozřejmě popruh crossbody, který lze nastavit na libovolnou délku. Tato taška bude vaší dobrou společnicí, ať se chystáte vypravit kamkoliv. 

Luxusní pánská černá kožená peněženka Hexagona Hestia

V jednoduchosti je krása, to vám dokazuje nejen vizáž této černé peněženky. Její hlavní design tvoří černá kůže s mírně popraskaným efektem. Zapínání funguje na principu klasického cvočku. Peněženka obsahuje hned dvě přihrádky na bankovky, nabízí taky dostatek úložiště pro všelijaké karty. Úkryt kovovým mincím zajistí velká kapsička zevnitř peněženky.

Kožená hnědá aktovka Hexagona

Když už byla o pracovních taškách řeč, musí být alespoň jedna z nich představena. Skvělá aktovka z tmavě hnědé kůže bude skvělým doplňkem pro každý váš pracovní den. Hlavní kapsa tašky je rozdělena zipovou přepážkou na dvě části. Kromě hlavního prostoru obsahuje ještě další spoustu kapsiček pro udržení pořádku. Tašku uzavírá magnetická klopa. Aktovka byla vyrobena k nošení v ruce, obsahuje však poutka na případné uchycení dlouhého popruhu.

Už víte, jaká taška Hexagona obohatí vaši výbavu? Podívejte se na další modely této značky v našem e-shopu kabea.cz