• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelky značky Diviley

24.7.2018, 18:18

Preferujete volnočasový styl, milujete sport a cestování? Pak vás zajisté ohromí produkty značky Diviley. Tato módní firma se soustředí na výrobu batohů, cestovních tašek, brašen, kabelek přes rameno a taky ledvinek.

Umí kombinovat sportovní prvky s elegancí, takže dokáže vykouzlit tašku nejen na výlety, ale taky do práce. Díky černému designu se zavazadla Diviley hodí ke každému outfitu. Ať už jste typ businessmana nebo raději vyrážíte ven v džínách, u značky si najdete to své.

Na kabea.cz si zaručeně vyberete svůj nový doplněk. V e-shopu si můžete prohlédnout nabídku velkého počtu modelů a velikostí. Materiálově je největší počet tašek vyroben z nylonu a textilu, díky tomu jsou taky jednotlivé módní kousky velice lehké. Tašky se pohodlně nosí, neztrácí svou pevnost a drží tvar. Nenechte se zmást prvotním celočerným profilem tašek. Prozkoumejte každý doplněk blíž, hlavní design tašky dotváří nenápadné, ale přesto nezbytné, barevné prvky, které dodávají každému modelu šťávu. Všimněte si taky velmi výhodných cen, za jaké můžete produkty značky Diviley nakoupit. V poměru k jejich kvalitě je nákup nového doplňku opravdu výhodný. Inspirujte se našimi tipy a pořiďte si nový batoh, tašku přes rameno či jiný doplněk značky Diviley. Jaké kousky by se vám mohly líbit? 

 

Černá ledvinka Diviley Clark

Že už ledvinky vyšly z módy? Tak to určitě ne, naopak se právě vrací jako hit sezóny mezi nás. Ledvinka se nosí primárně kolem pasu, ale můžete povolit její popruh a nosit ji taky na rameni. Tento doplněk vám nabízí komfort ve formě mnohých kapes, díky kterým můžete dát každé věci schované v ledvince své pevné místo. Navíc si době v tašce díky kapsám udržíte pořádek. Ledvinka je novinkou z roku 2015, bude se vám hodit zejména jako doplněk pro volný čas. Nechte se vtáhnout do komfortu ledvinek, kdy už nebudete muset nosit cennosti po kapsách ani se starat o tašku na rameni. 

Černá taška přes rameno Diviley Cody

Taška Cody je přesně tím doplňkem, který můžete využít v každé situaci. Neurazí v případě, že si ji vezmete jako zavazadlo k formálnímu oblečení, bude vypadat dobře ke každému volnočasovému outfitu. Taška je taky velice výhodným zavazadlem díky velkému počtu kapes. Vejde se vám do ní menší notebook, dokumenty nebo kniha, láhev na vodu a základní příslušenství. Taška je vyrobena z kvalitního textilu. Díky nastavitelnému uchu se dá nosit na rameni nebo jako crossbody. Vhod vám jistě přijde taky vyztužené krátké ucho, díky kterému můžete tašku nosit i v ruce. Obsahuje menší přední a zadní kapsu na zip, v hlavní kapse též chráněné zipem se schovávají ještě dvě další kapsičky. 

Pánský batoh černý – Diviley Paul

Jezdíte na krátké služební cesty a nechce se vám s sebou vozit velké cestovní tašky? Tento problém můžete vyřešit batohem, který vám poskytne větší komfort při přenášení, a ještě ukryje veškerou vaši potřebnou výbavu na cesty. Batoh samozřejmě můžete využít taky jako zavazadlo do práce, bude se vám hodit i na výlety ve volném čase. Tvoří ho dvě prostorné kapsy chráněné zipem a mnohé další kapsičky. Má nastavitelné popruhy, které jsou navíc pro komfortnější nošení spolu se zády batohu polstrované.