• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelka a tenisky: Můžete si dovolit kombinovat různé styly?

6.8.2018, 09:24

Alespoň jedny tenisky má v botníku asi každý. Pro někoho jsou tyto boty nezbytným základem výbavy. Jaký vztah k teniskám chováte vy? Jsou pro vás taky nepostradatelným kouskem? Přečtěte si, s jakými všemi kabelkami můžete kombinovat tento druh bot.

Taška do ruky 

Že psaníčka nebo tašky do ruky jsou určeny k nošení jen v rámci formálních příležitostí? Tak to určitě ne! Pro volnočasové využití by se vám mohlo hodit Originální dámské psaníčko tmavě modré - Delami D690 v zajímavém proutěném designu. Působí decentně a stylově. Do psaníčka se vám vejdou všechny nezbytnosti, v případě potřeby k němu můžete přidat řetízek a nosit ho jako crossbody. Nevyhovuje vám tmavě modrý odstín? Pak můžete dát přednost psaníčku stejného stylu v módním khaki odstínu. 

S batohem 

Tenisky a batoh spolu budou ladit v každém případě, ať už zvolíte jakýkoliv materiál a druh zavazadla. Nebojte se zapátrat po doplňcích, které se inspirovaly retro kousky, ty jsou totiž teď in. K teniskám v neutrální barvě nebo červeném odstínu se vám bude hodit Originální dámský růžový batoh – Enrico Benetti Moriah. Je prostorný, takže si ho můžete vzít s sebou na jakékoliv dobrodružství, které se neobejde bez speciálních potřeb. Díky kombinaci textilu s nylonem se batoh jen tak neopotřebuje a zachová si svůj vzhled i po častém nošení. Batoh má několik kapsiček, takže si v něm skvěle udržíte pořádek. 

 

Hledáte něco víc elegantního, co se přiblíží více ležérnímu stylu? Pak je pro vás skvělou volbou Malý originální batůžek růžový od oblíbené značky David Jones. Ten nejlépe padne k bílým teniskám, ale osvěží i outfit ve zcela jiných tónech. Nebojte se trochu experimentovat. Tento typ batohů je možné nosit v ruce nebo jej zavěste za zápěstí. Pro co největší komfort obsahuje batůžek dva nastavitelné popruhy, které si upravíte podle sebe na míru. Tento batůžek můžete vytáhnout do města, na rande, výlet, ale taky do práce. Ukažte okolí, že jdete s módou! 

Crossbody 

Nemusíte se omezovat. Kabelky s řetízkem, tradiční jednoduché tašky s popruhem nebo dvoubarevné kabelky podobné modelu Stylová crossbody kabelka bílo černá – David Jones Presley? Všechny tyto typy kabelek budou vypadat k teniskám dobře. Zmíněný doplněk dodá vašemu outfitu na originalitě. Má jednoduchý avšak propracovaný design, který zaujme na první pohled. 

 

Kombinujte 

Co se týče tenisek, neřiďte se tak úplně pravidlem shodné nebo ladící kabelky a bot. Pokud si na nohu obléknete tenisky, máte povoleno experimentovat. Vrhněte se po hlavě do neonových barev. Vždy jen myslete na to, abyste to s barevností nepřeháněla. Pokud si na nohu obujete zářivé tenisky, už se vyplatí doplnit outfit neutrální nebo stejně barevnou kabelkou. Přesně takto postupujte i naopak. 

Dvě tašky 
 
Ráda byste si vzala malou kabelku na drobnosti, ale potřebujete s sebou přenést dokumenty či počítač? Nebojte se vyrazit se dvěma různými doplňky. Jeden může být ve více sportovním stylu k teniskám, druhý klidně formální. 

Jaká kabelka bude tvořit duo s vašimi teniskami?