• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Tyhle kousky hluboko do skříně neukrývejte, unosíte je i na podzim!

5.9.2018, 09:51

Je tu září, pomalu na scénu nastupuje podzim. Než započnete šatníkovou čistku, přečtěte si náš článek, který vám poradí, jaké kousky oblečení a doplňků ještě minimálně na podzim ponechat v šatníku.

Síťovina a poloprůsvitné materiály

Jedním z hlavních materiálů, který dominuje podzimní kolekci, je síťovina. S končícím létem ji nemusíte odkládat. Pod síťku se vám budou hodit jak klasická trička, tak i upnuté roláky s dlouhým rukávem. Nebojte se ani delší síťoviny s motivy, kterou můžete přehodit přes libovolný top a džíny. 

Síťovinou to nekončí. Na podzim budou frčet vlastně všechny poloprůsvitné materiály. Vrstvené topy, předměty s krajkami a další. Hodit by se vám mohlo třeba Módní dámské krajkové psaníčko meruňkové, jehož barva krásně ladí s podzimní náladou. Psaníčko můžete využít jednak na sezónu plesů, ale taky ho sladit spolu s lehkým kabátkem a teniskami, krajka mu dodává na neformálnosti a skvělém vzhledu. 

Vrstvit se dá vždy 

Vzdušná tílka nebo snad rozevláté sukně? Pokud tyto kousky šikovně zkombinujete s teplejšími vrstvami, můžete je hrdě nosit dál. Kontrast lehkých materiálů s hrubými a teplejšími kousky vypadá stylově. Trocha extravagance nikdy neuškodí. 

Pokud se právě chystáte soukat do košile, nechte ji vytaženou a rozepnutou. Ze své zásoby si připravte jeden lehký kardigan nebo kimono jako horní vrstvu. Skvěle budou tyto kousky vypadat s páskem. V případě chladnějšího počasí se nebojte navléknout ještě do teplejší bundičky. 

Košile pod letní overal či šaty 

Že šaty z tenkého materiálu nebo overal na ramínka patří jenom létu? Protentokrát ne! Během celého podzimu totiž máte povoleno tyto kousky ještě nosit. Jak se vystrojit, aby vám nebyla zima? Na spodní prádlo si nejprve navlékněte košili s dlouhým rukávem a na ni si až poté oblékněte váš oblíbený letní kousek. 

Sukně s plisováním 

Skládaná nebo plisovaná sukně se vám bude hodit v každém případě. Zkombinujte ji třeba s upnutým rolákem nebo jako spodní vrstvu využijte letní body. Takto sestavený outfit bude nejlépe vypadat s lodičkami, avšak stejně stylově se vám může vydařit kombinace crossbody a tenisek. 

Jedinečná dámská crossbody kabelka šedá - Delami Sadie

Lesklé materiály 

Letošní podzim nepatří jen průhledným materiálům, skládankám a dalším vymoženostem. Své místo v nabídce mají taky lesklé látky. Kousky, které jste dříve možná vytahovala jen na večírky, můžete s klidem nosit i za bílého dne. Podzim se otevírá extravaganci a třpytivému šarmu. Návrháři doporučují lesklý nákup v podobě bomberu nebo hezké kabelky. Tyto doplňky dokáží totiž z jednoduše postaveného outfitu vytvořit originál. Stačí je správně zkombinovat s celkem. 
Využít taky můžete službu třpytivých lesklých doplňků. Co takhle šál se třpytkami, velká brož nebo mohutné šperky? Okouzlete okolí svou jedinečností! 

Zpátky ke květinám 

Návrháři se letos shodli na tom, že je třeba připomínat si uplynulé léto i na podzim. Proto přicházejí s novými kousky, které byste zřejmě hned zařadili do prázdninové sezóny. Pokud vám tedy v šatníku leží vaše oblíbená kabelka s květinami, dlouho neváhejte a noste ji i nyní. Krásu rozkvetlé přírody vám ráda připomene taky Moderní květinová kabelka přes rameno růžová – David Jones Aromik