• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelky podzimu

10.10.2018, 10:29

Podzim je u nás barevný a plný magických krás. Vylaďte své kabelky do jeho odstínů. Tento článek vám poskytne pouze několik tipů pro sestavení dokonalého podzimního outfitu. Čím se na podzim můžeme inspirovat?

Zlaté sluneční paprsky 

Sluneční zář a teplo pomalu slábne na síle, díky tomu však můžeme zhruba hodinu přes západem slunce pozorovat přehlídku zlatavých tónů všude kolem nás. Zbarvené listí, vysoká tráva v poli nebo jen pohled na vaše oblíbené město, to vše v královských tónech bude vypadat kouzelně. 

Kouzelně však můžete vypadat i vy. Pomůže vám k tomu třeba Originální hladká zlatá dámská kabelka do ruky – ItalY Neola. Tento doplněk i přes své zlaté ladění vypadá decentně a elegantně. Nejlépe se bude kombinovat s hnědými kousky oblečení. Tašku můžete nosit v ruce i přes rameno díky nastavitelnému popruhu crossbody. Základ kabelky tvoří dvě hlavní kapsy dělené přepážkou na zip. Je vyrobena z hovězí kůže, snadno se i v případě ušpinění čistí. 

 

Bez barevného listí by to nešlo 

Zelené listy stromů se pomalu zabarvují do žlutých, červených nebo hnědých tónů. Nejde však o klasické barvičky, nýbrž o jejich pravé podzimní odstíny. Byl by hřích nemít doma alespoň jednu kabelku inspirovanou podzimním listím. Pokud se nebudeme držet zkrátka a představíme si typicky zbarvené dubové listí, můžeme zde vyzdvihnout třeba skvělou pracovní kabelku. Luxusní kožená taška červená – Gerard henon Edmond se stane vaší každodenní společnicí. Schováte do ní svůj notebook i veškeré pracovní dokumenty, které se vám již nemusí ztrácet v několika různých deskách. Taška obsahuje popruh crossbody pro pohodlnější nošení. 

Na podzimní procházce

Přestavte si to. Jdete lesem, který je, jak jsme si již připomenuli v předchozím odstavci, vymalován podzimními barvami. Přestupujete do jehličnatého ráje, támhle vykukuje chaloupka zpoza stromů, pod nohama mech, sem tam houba. A jak to tu krásně voní! Dokonalé splynutí s přírodou vám umožní třeba Černá semišová dámská kabelka do ruky - ItalY Neried. Již její výrobní materiál perfektně ladí k zimnímu počasí. Tato luxusní taška je originálně ušita na styl váčku. Dobře se nosí jen tak v ruce nebo zavěšená na předloktí. Kabelka se uzavírá koženou šňůrkou, kterou lze stahovat dle potřeby. Uvnitř má kromě hlavní kapsy ještě dvě menší přihrádky na drobnosti. 

Jako ranní mlha

Teplé ranní větříky se pomalu ale jistě ochlazují. Pokud relativně horké dny začínají střídat chladné noci, můžete se spolehnout na příchod ranních mlh. Tato okolnost je nepříjemností zejména pro řidiče, avšak mnohdy můžou být mlhy taky dosti působivé. Pokud máte volný víkend, vyrazte na hory, vstaňte brzy a vydejte se pozorovat podzimní krásy za rozbřesku. Jak zachytit tento úkaz na své kabelce? Volte šedavé tóny doplňků se zábleskem něčeho růžového na znamení vycházejícího slunce. Tak například kabelka šedá – Tomassini Millie každému může podzimní mlhu hrdě představit. Taška je díky speciálně vybíraným materiálům odolná vlhkosti, takže se do podzimního počasí náramně hodí. Tvoří ji stříbrný lem, černá pevná ucha a šedý mírně narůžovělý základ. Jistě vás potěší prostorná hlavní kapsa kabelky, do které schováte všechno potřebné.  

Jaká bude vaše volba?