• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Do města, na párty či na výlet. Vemte sebou NEW REBELS z Nizozemí.

4.2.2019, 12:30

Nechcete chodit s davem, ale chcete být originální a neotřelý? Nemáte rádi mainstreamové věci? Hledáte bohatý výběr sportovně elegantních tašek různých velikostí, barev, pro ženy i muže? , Praktické tašky které Vás nikdy neomrzí, jako stvořené do školy, do práce, pro volný čas. Seznamte se s New Rebels z Nizozemí.

Je tu začátek dalšího roku, který přináší nové příležitosti. Značka New Rebels nám přímo vyrazila dech novým trendy a stylovým kouskem v podobě barevného batohu New Rebels Genderus. Ideální společník do školy, do práce, na výlet či procházku. Prohlédněte si sami tento originální skvost, neodtrhnete oči!Barevný moderní batoh New Rebels Vám jistě dobře poslouží na vycházkách po městě či při sportovnějších akcích. Střední velikost batohu Vám umožní uložit v něm i jiné věci než pouze doklady. Klopa se zavírá magnetickým cvočkem ve formě řemínku. Hlavní kapsa se stahuje šňůrkou a uvnitř najdete další kapsu ve střední velikosti se zipem. Další kapsa se zipem je na zadní straně batohu. Zadní strana a dno batohu je polstrované, a tak i jeho popruhy.

Lehký originální barevný batoh - New Rebels Gabel

Pokud hledáte taštičku do města, na párty s přáteli nebo na procházky, unisex taška s pevnějším dnem New Rebels Rebelant a dlouhým popruhem vám dopřeje komfort po jakém toužíte. Díky originální klopě, která je na suchý zip a má dvě kapsičky na zip, si do nich dáte telefon, peněženku, klíče a pár dalších drobností a můžete vyrazit. Pod klopou najdete jednu volnou větší a jednu hlavní kapsu na zip, uvnitř je další na zip a samozřejmostí je jedna kapsa na zadní straně kabelky. K dostání ve třech barevných provedeních: béžové, modré a šedé.

Unisex látková crossbody taška modrá - New Rebels Rebelant

Jste spíše sportovní typ ženy, potrpíte si na kvalitní tašku kterou chcete využívat každý den? Nové látkové kabelky střední velikosti New Rebels Brielle jsou výbornou volbou pokud jdete do města, do školy či do práce. Hlavní kapsa, v níž je ukrytá ještě malá kapsička, je na zip. Na přední straně jsou další dvě kapsy na zip, stejně jako jedna kapsa na zadní straně. Další kapsy najdete na bočních stranách. Tyto se zapínají na magnetický cvoček. Taška má odnímatelný popruh, takže lze nosit jak v ruce, tak přes rameno, nebo jako crossbody. 

Moderní látková sportovní červená taška - New Rebels Brielle

Pokud potřebujete s sebou přenášet notebook nebo dokumenty, hledáte snadnou a velkou tašku s popruhem přes rameno vyzkoušejte  New Rebels Rebelook. Originální látková kabelka vás nadchne svou užitečností. Pod klopou na suchý zip s velkou kapsou je další volná kapsa. Hlavní část se uzavírá zipem a dělí polstrovanou přepážkou, kam uložíte svůj notebook nebo tablet (max. 37 x 25 cm) a bude v bezpečí. Zadní část brašny má samozřejmě další kapsu na zip, ale hlavně je také polstrovaná! Dno kabele je pevnější. Popruh je nastavitelný z obou stran a částečně vypolstrovaný na rameni, aby jste se cítili pohodlněji.

Unisex brašna přes rameno na notebook červená - New Rebels Rebelook

Pokud s sebou nepotřebujete mnoho věcí, na vaše drobnosti je ideální malá, praktická, sportovní taštička na doklady a v tomto období oceníte i to že je nepromokavá. New Rebels Jacob má čtyři kapsy, které se zapínají pomocí zipů. Uvnitř najdete klíčenku a popruh tašky je nastavitelný. Přední klopa s kulatým logem značky NR funguje na suchý zip. 

 

Malá sportovní taška na doklady černá - New Rebels Jacob

Neocenitelným a praktickým doplňkem do města je batoh ve kterém můžete pohodlně přenášet všechny školní nebo kancelářské dokumenty. Batoh New Rebels Rebback je dalším kouskem který vám chceme představit. Tento velký, univerzální batoh z kvalitního materiálu, stabilní díky pevnějšímu dnu, nabízí velký prostor rozdělen polstrovanou přepážkou. Do batohu  umístíte notebook (max. 29 x 30 cm). Batoh je díky materiálu odlehčen a Vaše pohodlí je zaručeno vyztužením zad i popruhů. Nastavitelné popruhy na bocích umožňují zmenšení a zúžení batohu. Samozřejmostí je poutko na přenos v ruce. Na cestování či výlety Vám prostě nesmí chybět! Hlavní kapsa se zapíná zipem. Batoh lze snížit pomocí plastové karabiny.

Jedinečný velký stylový unisex batoh modročerný - New Rebels Rebback

Pokud máte raději uvolněnější outfit nebo ležérní styl, přičemž chcete být originální a praktická, dámská látková kabelka New Rebels Mikayla je přesně pro vás. Při procházce do přírody s Vaším mazlíčkem, nebo i za zábavou, či na nákupy Vám bude nedocenitelně sloužit. Má hlavní kapsu na zip a dvě další kapsy na přední straně na zapínání sponou. Další kapsičky má ze stran na magnetický cvoček. Uvnitř najdete další kapsy na drobnosti. Popruh tašky je nastavitelný.

Dámská látková crossbody taška černá - New Rebels Mikayla