• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak říci na Valentýna: Miluji Tě? Darujte jí kabelku!

11.2.2019, 15:51

Láska je ve vzduchu cítit v polovině února jaksi víc. Den svatého Valentýna je pro mnohé lidi zábavným a milým dnem. 14. února chceme trávit chvíle s osobou kterou milujeme a která miluje nás. Už v předstihu hledáme inspirace na dárky, kterými potěšíme svou lásku a díky originálnímu dárku si zapamatujeme tyto krásné chvíle. Bez ohledu na to, jak dlouho jste spolu, zda jste už starý profesionál nebo nováček v aréně lásky ideálním dárkem pro každou ženu, je kabelka. Právě kabelka ženu doprovází téměř na každém kroku. S kabelkou od vás jí vždy přijedete na mysl!

Ještě jste nebyli na plese? Nic není ztraceno! Obvykle se na ples ženy připravují dlouhé týdny, vybírají šaty, šperky, účes a samozřejmě doplňky. Velmi důležitým doplňkem který k plesové róbě patří je kabelka, takzvané psaníčko. V nabídce je obrovské množství modelů, barev a materiálů. Pokud již vaše partnerka má v šatníku připravené šaty, prohlédněte si je a v pohodlí domova vyberte pro ni tu, která jí "padne" do ruky a podtrhne její charisma.

Luxusní lakované dámské šedé psaníčko - Delami Presha

Pravá společnice pro každou ženu je určitě elegantní kabelka. Kabelka do ruky, nebo s páskem přes rameno dodá ženě sebevědomí a šmrnc, ať si ji vezme do práce nebo do společnosti. Vybírat můžete z množství barev a značek jako například Hexagon, David Jones, Royal Style, a Enrico Benetti. Dámská kabelka Royal Style S001 je černá klasická elegantní kabelka vhodná na všechny společenské události.

 

Dámská kabelka černá - Royal Style S001

Hitem následující sezóny v městských ulicích jsou batůžky. Krásný dvoubarevný model značky David Jones ZOWIE vynikne za všech okolností. Ženy ho mohou nosit i jako batůžek i jako kabelku. Určitě ho vaše milá ocení s vámi na společných výletech, festivalech a během letních nočních procházek.

Dámský karamelově červený městský batůžek/kabelka - David Jones Zowie

V každé ženě je kus elegance, ležérnosti, extravagance, vyzývavosti ... Podle příležitosti se přizpůsobí a vy máte možnost vidět pokaždé jinou ženu. Stejně přizpůsobivá je i kabelka typu crossbody. Žena ji může nosit v ruce, na předloktí, přes jedno rameno nebo křížem - tedy crossbody. I ve velikostech a tvarech je výběr obrovský. Například módní černá Carine Sherlyn je velkým hitem na každodenní nošení. Při cestě do práce, do školy, nebo za zábavou ozdobí outfit a přitom poskytne neocenitelnou službu majitelce.

Pokud si přece jen netroufnete na dárek jakým je kabelka, radost určitě uděláte například luxusní důmyslně řešenou peněženkou PARIS od značky LOREN. Tyto nádherné peněženky udělají každé ženě neocenitelnou službu jako praktický pomocník ale také i jako doplněk ke kabelce.

Pokud je sportovní styl blízký vaší partnerce, tak pro ni je právě sportovní kabelka ta pravá. Ať už na procházky městem, s kočárkem v parku nebo na procházkách v přírodě, všude může vypadat stylově. Značka Enrico Benetti zvolila jednoduchý a lehký duální design. Tato měkká camel crossbody kabelka Vám bude vyhovovat každý den. Použitá koženka je elegantní a příjemná na dotek. Hodí se prakticky ke všem ležérního outfitům.

Lehká střední dámská crossbody kabelka camel - Enrico Benetti Aria