• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Když muže přestanou bavit plné kapsy, koupí si pánskou kabelku.

18.2.2019, 08:42

Nošení věcí v kabelce je mnohem, mnohem jednodušší než precpávat nimi kapsy kalhot. I muži potřebují přenášet se sebou do práce, nebo na volnočasové aktivity množství věcí každodenní potřeby jako jsou klíče, peníze, mobil nebo notebooky. Muži mají někdy u sebe spoustu věcí. Pokud si myslíte že aktovky jsou pro muže nejběžnější taškou, ukážeme Vám další pánské kabelky dnešního moderního muže.

Asi nejběžnější pánskou taškou je taška na notebook, nebo aktovka. Je to spolehlivá taška do práce i na schůzky. Má ideální rozměry na přenášení dokumentů, nebo notebooku. Vnitřní prostor bývá předělený přihrádkou, která napomáhá udržet v tašce pořádek a ochrání elektroniku. Moderní a stylová taška má více kapes, kde si pěkně uložíte pera, mobil, nebo vizitky. Nechybí délkově nastavitelný popruh, který umožňuje nosit tašku na rameni a vy máte volné ruce. Takovou je například luxusní taška značky Hexagon.

Samozřejmě že mezi mladšími muži se velké oblibě těší brašny ze syntetické kůže nebo textilu. Velmi pěkně ukáže taška se syntetické látky připomínající stále populární riflovinu. Designéři značky Lee Cooper za 110 let své existence rozšířily svůj sortiment od oděvů až po kabelky a další módní doplňky. Pokud tedy hledáte středně velkou tašku kterou můžete pohodlně nosit téměř všude mohla by vás zaujmout nabídka právě z této dílny.

Lee Cooper Adrastos

Batohy jsou často spojovány s výlety nebo školními časy. No ne jen tam se v dnešní době batohy nosí. Mimořádné oblibě se těší městské batohy, které můžete využít do práce, na sportoviště, nebo na volný čas. Obzvláště ti muži kteří cestují v městské dopravě, nebo na přesun používají kolo, vědí že městský batoh je neocenitelným společníkem. Značka New Rebels přímo vyrazila dech novými trendy a stylovými kousky v podobě barevných batohů, které můžete nosit v ruce na způsob nákupní tašky, nebo na zádech. Kromě velkého vnitřního prostoru, můžete využívat i menší kapsy na drobnosti. Nechybí ani boční kapsy na občerstvení nebo deštník. S tímto stylovým batohem vás nic nepřekvapí.

New Rebels Genderus

Muž bez tašky je jako žena bez kabelky. Ne vždy potřebujete tašku velkých rozměrů jako je aktovka. Bestsellerem této zimy je středně velká taška na doklady WILD BLAZE, ušitá z kvalitní a příjemně měkké kůže která perfektně sedne jak k riflím tak i k obleku. Taková kabelka dokáže udělat muži radost stejně jako lístky na sportovní událost.

Klíče, kam s nimi?

Každý z nás má s sebou kromě mobilu i klíče. Pokud vlastníte pánskou kabelku, tak v ní jistě mají klíče svou přihrádku. Ale co muži, který ještě tašku nemají nebo ji stále odmítají nosit? Muži vloží klíče do kapsy kalhot avšak to nebývá často pohodlné. Klíče v kapse nejednou tlačí, v horším případě se postarají o díru, kterou vám dříve či později vypadnou. Skvělým řešením jsou klíčenky, které kromě toho že klíče uschovají a ochrání, vám zaručí pohodlí při nošení. Netřeba zapomínat na to, že pokud vytáhnete klíče z elegantní klíčenky prozradí to o vás že vám záleží na detailech. Vybírat si můžete se široké nabídky, od jednoduchých modelů až po elegantní kožené modely s přihrádkou na pár mincí nebo bankovky. Klíčenku ocení i muži, kteří mají pánskou kabelku, díky ní klíče snadněji v tašce najdou a zároveň ochrání vnitřek tašky před poškozením.