• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Tajemství dámské kabelky - 15 věcí, které najdete v dámské kabelce

28.8.2015, 17:17

Dámská kabelka – pro nás, ženy, nutnost a základní „vybavení“, ať jdou kamkoli, pro muže naprostá zbytečnost a něco, co většina z nich nikdy nepochopí. Ovšem i ti nejzarytější odpůrci často ocení, že s sebou žena nese balíček kapesníků, když jemu se do kapes nevešly. Jenom pozor, je nutné mužům kapesníky z kabelky předem „vylovit“, jinak je v ní nikdy sám nenajde...

Prostor pro každou ženu tak osobní, ale přitom v jádru velice podobný. Žena potřebuje být neustále připravená na každou možnou situaci, která se může dostavit, a proto obsah kabelek není zrovna příliš skromný. Například v té mé kabelce je tolik věci, že bych se s ní, jak říkám já, mohla rovnou odstěhovat a 90% potřebných věcí už budu mít s sebou (samozřejmě až na asi milion věcí, které jsou také třeba :).

A co tedy taková obvyklá dámská kabelka obsahuje?
(pořadí je čistě náhodné, pro každou ženu je na jednotlivé součásti kladena jiná důležitost nebo nedůležitost)

1. Mobilní telefon –bez něj přece nezvládneme být. Musíme být neustále mobilní, na dosah, online, ale pokud máme s kamarádkou důležitý rozhovor (a důležitý je přece vždy), telefon zrovna asi nefungoval, jak měl :).


2. Parfém – na tuto věc nikdy nezapomínáme. A pokud se tak stane, tak je to neřešitelný problém, který vyžaduje návštěvu nejbližší parfumerie nebo návrat domů. Přece je nutné vonět.

3. Peněženka a klíče od domu – tyto dvě věci snad ani nemusím nijak dále popisovat, je to prostě nutnost!

4. Rtěnka – když ne rtěnka, tak alespoň balzám na rty, protože naše rty musí být neustále šťavnaté a plné života – buďto s barvou nebo bez.

5. Zrcátko – přece se nebudeme malovat rtěnkou bez zrcátka… ;) A co kdyby ukápla nějaká ta slza. Je prostě a jednoduše potřeba se občas překontrolovat, zda je vše tak, jak má být!

6. Tvářenka – v létě to je pak oblíbený bronzer, který nám dodá ten správný konečný šmrnc a během dne někam neustále mizí, takže je nutné jej průběžně doplňovat.

7. Papírové kapesníčky – zkuste si vyjít bez nich a zjistíte, že to byla obrovská chyba. Dříve nebo později něco rozlijeme nebo nás o ně někdo požádá.

8. Pilník na nehty – co když se nám zatrhne nehet?

9. Pepřový sprej – přece se potřebujeme ubránit okolním davům nápadníků :D.

10. Powerbanka, nabíječka na mobil – naše chytré telefony umí být neustále online, takže jim brzo dojde „šťáva“ a občas je nutné ji doplnit i mimo domov.

11. Sluchátka – s hudbou jde všechno přece hned lépe a s tou naší oblíbenou ještě lépe.

12. Žvýkačka – nebo pak nějaký svěží bonbón. Někdy na chuť, ale většinou nezbytná věc před každou schůzkou a rozhovorem.

13. Sluneční brýle – protože sluníčko svítí v každém ročním období a přece se do něj nebudeme mračit a zbytečně si tvořit vrásky.

14. Propiska – „Má tu někdo něco na psaní?“ – „Já“. :) Buďte za hvězdu, která má u sebe vše!

15. Ibalgin – migréna je potvora a když přijde v nevhodnou dobu, musíme ji co nejrychleji zahnat. Není nic horšího, než bolest hlavy! :D

A co vy? Jak to máte? Nosíte tohle všechno? Co dalšího nám tu chybí? Napište mi do komentářů, co mi tu chybí a vy byste bez toho nepřežily ani jeden den :))).