• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jarní a letní trendy kabelek pro rok 2016

9.5.2016, 19:58

Přemýšlela jste už o tom, s jakou kabelkou budete v letošním jarním a letním období in? Módní trendy pro jaro a léto roku 2016 jsou veselé a kreativní. Oživte svůj outfit módní kabelkou! Představujeme Vám letošní trendy sezóny.

Jaká barva je cool?

Na jaře se probouzí příroda k životu, v létě je již vše plně v rozpuku. Rozkvetlé květiny rozličných barev nás okouzlují svou vůní. Jejich krásu doplňuje zelená tráva. Podobně je tomu s kabelkami. Trendem jara a léta 2016 jsou květinové vzory. Skvělou volbou je proto kabelka Silvia Rosa Delicia, ItalY Susana a ItalY Georgia. Cool jsou kabelky s převažující broskvovou, cihlově červenou, pudrově růžovou nebo bílou barvou. Chybu neuděláte ani v případě, že zvolíte blankytně modrou. Tyto barvy skvěle oživí Váš outfit. Jste-li extravagantnější typ,  pak zvolte kabelku s crazy potiskem (např. Silvia Rosa Symphony). Ať už zvolíte kteroukoliv z pastelových barevných variant, budete celkově působit svěže. Vhodně zvolená barva kabelky se rovněž odrazí na Vaší náladě. Nepodceňujte sílu barev!    

Pruhy jsou in!

Kromě kabelek s květinovým vzorem, jsou letos v kurzu pruhované a dvoubarevné kabelky. David Jones Whitney a David Jones Kolour jsou to pravé na léto! S takovou kabelkou můžete směle vyrazit do města i na koupaliště.

 

Co je malé, to je milé!

Malé rozměry jsou hitem sezóny! Podle módních expertů budete in s crossbody kabelkou
(např. Enrico Benetti Nina, Hexagona Nina). Skvělou volbou jsou také psaníčka. Nejmódnější z nich jsou letos značky LS Fashion (např. modré nebo pudrové listové psaníčko, růžové kamínkové psaníčko s boxerem).

Řetězy a třásně frčí!

Trendem celého roku 2016 (nejen jara a léta) jsou třásně. Tento prvek najdeme u kabelek ItalY Cameron, ItalY Isabel.  Vysoce módní jsou rovněž řetězy namísto fádních kožených uch a rukojetí (třeba psaníčko LS Fashion Jenny).

Našla jste svou favoritku mezi kabelkami nebo ještě váháte? Chcete-li mít trendy kabelku, která je decentnější s dostatkem prostoru, je pro Vás tou pravou např. David Jones Astra, ItalY Roderica
nebo David Jones Jordi. Tyto kabelky si můžete vzít klidně i na obchodní jednání.