• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Plánujete svatbu? A máte už svatební kabelku?

6.6.2016, 15:45

Svatba je mimořádným dnem v životě každé ženy. Většina z nás snila o svatbě už od dětství. Chcete-li vypadat ve svůj svatební den dokonale, pak je zapotřebí zajistit si vhodné svatební šaty, boty, make-up. V neposlední řadě patří ke svatebnímu outfitu nevěsty také unikátní kabelka. Její výběr není radno podceňovat, dotváří totiž celkový dojem a podtrhuje půvab nevěsty.

Jakou barvu vybrat?

Svatební barvy roku 2016 jsou bílá, modrá, stříbrná, fialová, starorůžová a mentolová. Kabelku vybíráme podle svatebních šatů a kytice. K bílým šatům se hodí kabelka v bílé nebo stříbrné barvě. K šatům krémové barvy se hodí starorůžová kabelka. Kabelku mentolové barvy nebo ve fialových odstínech zvolíme v případě, kdy mají šaty mentolový nebo fialový prvek (např. mašli). Barevná kabelka je vhodná také když má nevěsta ve vlasech barevnou stuhu, květinu nebo čelenku. Barvu kabelky v takovém případě vybíráme ve stejné barvě jako je ozdoba v účesu nebo podle barvy svatební kytice.

Jaký druh kabelky zvolit?

Ideální svatební kabelka má být menších rozměrů. Nejvhodnější je zvolit psaníčko nebo kabelku na předloktí. Ke svatebním šatům v chladných odstínech se hodí šedá kabelka David Jones Barbary nebo David Jones Lessie, stříbrná LS Fashion Severina nebo LS Fashion Tonya. Má-li na sobě nevěsta modrý prvek, tak svůj outfit doplní např. listovým psaníčkem LS Fashion 0279. K béžovým či krémovým svatebním šatům zvolíme elegantní nude psaníčko LS Fashion. Skvělou volbou je rovněž béžová kabelka Silvia Rosa Martina.