S námi o Velikonocích neplatíte poštovné - všechny způsoby dopravy jsou teď zdarma! Tak hurá nakupovat a hody hody doprovody! 

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelky pro sportovkyně

14.6.2016, 18:00

I sportovně založená žena potřebuje kabelku. Výběr kabelky se v takovém případě odvíjí od sportu, který aktivně provozujete. Jiné požadavky na kabelku má gymnastka a jiné kupříkladu vzpěračka.

Věnujete-li se pěší turistice nebo cyklistice, tak zaměřte svou pozornost zvláště na odolnost materiálu, z něhož je kabelka vyrobena. Vaše sportovní kabelka musí být odolná vůči nepřízni počasí. Pro turistky je skvělou volbou crossbody kabelka Hexagona Nina, kterou využijete jak při výletech do přírody, tak při pochůzkách městem. Velmi stylová je kalhotová kabelka ItalY Trick, jejíž prostornost a originální vzhled vás jistě osloví.

Cyklistky a běžkyně potřebují lehkou kabelku spíše menších rozměrů. Vhodná je taštička Enrico Benetti Zapa nebo Enrico Benetti John, které díky unisex designu využijí muži i ženy. Čistě dámskou minikabelkou je Enrico Benetti Nina. Kromě menších kabelek se vám díky své praktičnosti vyplatí koupě některé z ledvinek značky Diviley.

Tenistky i tenisté plně docení unisex design a praktičnost tenisové tašky Bjorn Borg. Plavkyně mohou vybírat z široké nabídky kabelek značky David Jones. Rovněž je pro ně vhodná multifunkční kabelka ItalY Georgia, kterou lze využít také jako batůžek.

Provozujete-li sporty jako jsou tai chi, fitness nebo zumba, tak si jistě zamilujete crossbody kabelku ItalY Bella. Nejen že se vám do ní snadno vejde ručník i cvičební úbor, ale zároveň budete
i při cestě na trénink či z něj vypadat elegantně. Věnujete-li se józe, pak doceníte prostornost sportovních tašek značky Diviley. Preferujete-li přírodní design, tak vás zaujmou kožené kabelky s kožešinou ItalY Casiopea, ItalY Carol a ItalY Orion. Jde o limitovanou edici vysoce trvanlivých kabelek z hovězí kůže. 

Každá z nich je zcela originálním kouskem.

Sportovní kabelky nejsou jen pro aktivně sportující ženy, hodí se každé prakticky založené ženě. Kabelka není jen pro parádu a na mimořádné příležitosti. Jde o nezbytný praktický doplněk každé z nás. Ať v kabelce neseme cvičební pomůcky nebo nákup, bez ní bychom se neobešly.