• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelka podle typu osobnosti

27.6.2016, 18:33

Dělení typů osobnosti existuje celá řada. Snad nejznámější dělení je podle řeckého lékaře Hippokrata na sangvinika, cholerika, melancholika a flegmatika. Dalším známým dělením typů osobnosti je na extroverty a introverty. Jaký typ jste vy a jaká kabelka vašemu typu nejvíce sluší?

Sangvinička

Jste přizpůsobivá a vyrovnaná optimistka. Při výběru kabelky si hlavu příliš lámat nemusíte. Sluší vám všechny druhy. Při výběru však vždy zohledněte příležitost, k níž si kabelku berete. Pro běžné nošení vám doporučujeme kabelku David Jones Margery, do společnosti si vemte např. Maggio Emiliana.

Cholerička

Jste výbušná nátura. Ale svým temperamentem si dokážete podmanit nejednoho muže.
K vaší osobnosti se hodí kabelky v sytých barvách nebo s výrazným vzorem. Skvěle vás vystihuje ohnivě červená kabelka Maggio Florencia.

Melancholička

Máte ráda svůj klid, nesnášíte změny a příliš vzruchu kolem sebe. Ideální barva kabelky je černá. Vhodnou kabelkou pro vás je např. Maggio Florida.

Flegmatička

Emočně vyrovnaná žena, klidná až apatická – to je pravá flegmatička. Vás nic jen tak nerozhází.
S výběrem kabelky si hlavu příliš nelámete. Nejvhodnější volbou je pro vás crossbody kabelka
(např. David Jones Keri).

Extrovertka

Milujete pozornost, jste společenská. Chcete být středem pozornosti. Extravagantnější a luxusní kabelky jsou u vás jasná volba. Doporučujeme vám kabelky David Jones Marcella, David Jones Paola
a Silvia Rosa Gilberta.

Introvertka

Máte svůj vnitřní svět a jen tak si nikoho nepustíte k tělu. Vhodnou volbou jsou nadčasové kabelky
v neutrálních barvách. Skvělou volbou je Maggio Veronica nebo David Jones Penny.