• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelka podle barevné typologie

24.6.2016, 18:36

Každá z nás je jiná. Zjistěte jaký jste typ podle barevné typologie ročních období. Znáte-li svůj barevný typ, snáze si zvolíte vhodný outfit, make-up i doplňky. Podle barevné typologie si samozřejmě můžete vybrat i nejideálnější kabelku. Existují 4 typy: jarní, letní, podzimní a zimní. Liší se barvou vlasů a druhem pleti.

Jarní typ

Žena se světlou pletí. Některé z žen trpí na světlé sezónní pihy. Oči jsou modré, modrošedé, modrozelené nebo oříškově hnědé. Přirozená barva vlasů bývá plavá až světle hnědá. Nemá potíže s opalováním.

Vybírejte outfit a kabelku ve světlých barvách. Velmi vám sluší také květinové vzory.

Ideální kabelky: ItalY Eliza, ItalY Susana Flowery – obojí s květinovým vzorem

Letní typ

Pleť bývá spíše světlá až bledá, barva vlasů se vyskytuje od blond po tmavě hnědou. Oči mívá šedé, šedozelené, šedomodré, modrozelené i hnědé. Většinou se dobře opaluje. Výjimku tvoří ženy s příliš bledou pletí.

Při vybírání outfitu a kabelky se zaměřte na kousky s kouřovým či jemně pastelovým podtónem. Velmi vám sluší také starorůžová nebo stříbrná barva.

Ideální kabelky: modro-bílá David Jones Adalyn, stříbrná ItalY 15001

Podzimní typ

Pokožka je světlá až broskvová. Pleť je velmi citlivá a špatně se opaluje. Do tohoto typu spadají převážně blondýnky a rusovlásky. Často má pihy.

K podzimnímu typu se hodí outfit i kabelka v odstínech zelené či oranžové barvy.

Ideální kabelky: zelená David Jones Marcella, koňakovo oranžová David Jones Jordi

 

Zimní typ

Pleť má obvykle mírně namodralý podtón, pokožka bývá světlá až olivová. Vlasy jsou tmavě hnědé
až černé. Oči bývají nejčastěji zbarveny do šeda či tmavohněda.

Zimnímu typu sluší výrazné líčení. Skvěle vám sluší barevný kontrast. Z hlediska kabelek je pro vás ideální volbou kombinace černé kabelky se světlou studenou barvou nebo bílé s tmavomodrou či černou barvou.

Ideální kabelky: bílo-černá přes rameno David Jones Cari, černá David Jones Marcella