S námi o Velikonocích neplatíte poštovné - všechny způsoby dopravy jsou teď zdarma! Tak hurá nakupovat a hody hody doprovody! 

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Párty kabelka

23.7.2016, 13:00

Ať už se vydáte na nějakou akci, ples nebo party s přáteli, na všechny tyto události je potřeba i jiná kabelka. Na běžné nošení se hodí trochu větší, aby se vám tam vešla kniha, pití a něco k nakousnutí. Když se vydáte na party, takový velký obsah kabelky vám bude spíše na obtíž. Proto na večírek zvolte raději níže uvedené kabelky.

Nejlépe si pomůžete tím, že si vezmete malou kabelku přes rameno, případně do ruky s tím, že ji budete neustále hlídat. Kromě toho byste s velkou kabelkou vypadala, že se nedokážete obstarat od líčidel a zbytečností. V tom případě sice ostatní zaujmete, ale rozhodně ne tak, jak byste chtěla. S malou kabelkou se vám bude lépe tančit, jelikož nebude nikde zavazet.

Na každé kabelce se najde něco zajímavého. Mohou to být flitry, povrch, ozdoby, ale i její barva. Se zlatou, stříbrnou a černou barvou nic nezkazíte, protože se k nim hodí jakákoliv další barva. Horší je to s barevnými kabelkami. U nich si dávejte pozor, aby vám sladili buď boty, nebo tričko

Podle typu kabelky

Nabízí se několik možností. První z nich je crosbody kabelka, kterou můžete zavěsit volně přes rameno či křížem. Do takové kabelky se vám vejdou klíče, mobil, peněženka a nesmíte opomenout ani na papír a propisku. Co kdyby vám dal své telefonní číslo jeden z barmanů či disko tanečníků? Zapínání u crossbody kabelek je různé. Na party je nejlepší zvolit na kovovou sponu, lehce ukrytý zip či na zaklopení. Nabízí se například béžová kabelka Hexagona.

Na party si můžete vzít i psaníčko, tedy kabelku do ruky. Kromě klasických typů na zaklopení existují i psaníčka typu bagetka. Ta tvarem opravdu připomíná bagetku, navíc její tvrdý obal zajistí, že se vám věci uvnitř nezničí. Další vymoženost na psaníčku je takzvaný „boxer“, neboli část připevněná k lepšímu držení psaníčka. Takovou je například kabelka značky LS Fashion v blyštivé stříbrné s flitry.