• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

V čem spočívá tajemství krásy francouzských, italských a španělských žen? Díky nám to odhalíte.

29.7.2016, 18:59

Milé dámy, recept na krásu podle Francouzek, Italek a Španělek je velmi prostý. Snadno budete stejně atraktivní a pro muže neodolatelné jako ony. Francouzky sází na eleganci, Italky na svůj sexappeal a Španělky na ohnivost svého temperamentu. Ale jak toho docílíte? Poradíme vám. Společným základem krásy francouzských, italských a španělských žen je zdůraznění jejich ženskosti. Začnete proto výběrem ženskost podtrhujícím outfitem. Ideální volbou jsou šaty a sukně. Zvolený model nemusí být příliš krátký. Delší šaty či sukně s rozparkem totiž v mužích probouzí fantazii. Budete působit svůdně a tajemně. Líčením zdůrazněte své přednosti a odpoutejte pozornost od drobných nedokonalostí. Celkový dojem dotvoříte vhodnými doplňky. Dámským doplňkem par excellence je samozřejmě kabelka. Šaty sice dělají člověka, ale kabelka dělá ženu.

Chcete získat eleganci Francouzek, sexappeal Italek či temperament Španělek? Srpnová inspirace je tu!

 

Jak docílíte elegance Francouzek?

Francouzky svou eleganci vytvářejí smícháním outfitu přiměřeného svému věku, střízlivým líčením a volbou vhodných doplňků. Vše mají dokonale sladěno. Zásadně vybírají kvalitní
a značkové výrobky. Navíc si zakládají na rovném držení těla a ladné chůzi.

Nedílnou součástí outfitu každé Francouzky je kabelka. Nepotřebují jich vlastit mnoho.
Ale mají pár nadčasových kousků vhodných pro různé společenské příležitosti. Zakládají si na kvalitě svých kabelek. Neznačkové kousky nebo levné napodobeniny u nich nenajdete. S doplňky to nepřehání. Nechtějí totiž působit přeplácaně. Svůj outfit občas doplní šátkem, slunečními brýlemi, kloboukem nebo pouze jemnými šperky.

Nabízíme vám kvalitní a elegantní kabelky francouzské značky David Jones. Jde o značku založenou stejnojmenným francouzským návrhářem, který se navrhování kabelek věnuje
už od 80. let 20. stol. Staňte elegantní s kabelkou David Jones jak to umí Francouzky.

Jak podtrhnete svůj sexappeal podle Italek?

Krása Italek je kombinací francouzské elegance se španělským temperamentem. Italky zakládají svůj sexappeal na kombinaci jednoduchého outfitu se zajímavými doplňky a svůdným prostým líčením. Obvykle si vystačí jen s řasenkou a rtěnkou či leskem na rty. Z doplňků se neobejdou bez slunečních brýlí a kabelky. Jejich outfit více zahaluje než odkrývá, z hlediska barevnosti upřednostňují bílou a černou. Jejich styl je podobně jako u Francouzek nadčasový.

Sexappeal dotváří Italky svým sebevědomím vystupováním a výraznými doplňky Z hlediska outfitu je barevnost sice chudá (vede hlavně černá a bílá), ale není tomu tak u kabelek. Italky se nebojí barevných kabelek, protože jimi podtrhují svůj styl. Kromě barevných kabelek upřednostňují Italky kabelky větších rozměrů.

Vyzkoušejte kabelky značek Silvia Rosa nebo ItalY a zvýrazněte jimi svůj sexappeal po italsku. 

Jak v sobě probudíte ohnivý temperament Španělek?

Ženy ve Španělsku i Latinské Americe milují barvy a výrazné vzory. Jejich outfit je proto výrazný a nepřehlédnutelný. Zároveň však působí sladěně a žensky. Rozhodně svým zjevem nebudí dojem cirkusového klauna. Španělky upřednostňují polodlouhý outfit před příliš krátkým a odhalujícím. Mužskou pozornost upoutávají nejen výrazným outfitem a líčením. Španělky si muže podmaňují hlavně sebevědomým vystupováním a svůdnou chůzí.

Inspiraci v nejnovějším španělském stylu najdete mezi španělskými módními ikonami jako jsou královna Letizia, Miss World 2016 Mireia Lalaguna Royo nebo módní bloggerka Zina Charkoplia.

Z módních doplňků si Španělky potrpí na kabelky. Vybírají si originální kousky, kterými zdůrazňují svou jedinečnost. Nebojí se ani mírné extravagance. Španělského temperamentu nabudete volbou výrazného outfitu a originální kabelky. Zvláště vám doporučujeme značky LS fashion a Carine. Probuďte v sobě temperamentní dračici i Vy. S kabelkami těchto značek doladíte svůj outfit španělské krásky.