• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Škola začíná! Doplňky pro studentky, s kterými budete in.

30.8.2016, 14:11

Školní rok 2016/2017 začíná. Studentky středních i vysokých škol se loučí s prázdninami. S jakými módními doplňky budete ve škole in? Poradíme vám, které batohy a kabelky letos frčí.

Kůže je hit!

Rozhodně zabodujete s koženým batůžkem. Letošní podzim je totiž módním trendem kůže. Dopororučujeme zvlášte kožené batůžky Sendi Design Irene a SendiDesign Virginia. Oba zmíněné batohy spojují kvalitní materiál s módním pytlovitým designem. Svým zpracováním jsou nadčasovým trendem. Pytlovitý design frčí už několik sezón. S luxusním městským batůžkem v černé barvě udete vždy sexy. Černý luxusní batůžek se navíc hodí ke každému outfitu. Staňte se hvězdou mezi spolužačkami!

Praktické a se vzorem

Další skvělou volbou z batůžku je Diviley Mandy. Černou barvu doplňují roztomilé kytičky. Jde o batoh vhodný pro prakticky a sportovně založené dámy. Tento batoh totiž  skvěle využijete do školy i na pěší túry.

 
 

Kabelky pro studentky, které mají vkus

Chcete-li vyrazit do školy s módní kabelkou, tak doporučujeme rozměrnější kabelky. Vhodná je např. hnědá LS fashion LS00267 s nastavitelným popruhem. Využijete ji do školy i na nákup. Zároveň zůstanete za všech okolností elegantní a sexy.

Vhodnou studentskou kabelkou je také červená ItalY Alfa z hovězí kůže. Propojuje atraktivní design s praktickým zpracováním. Svými rozměry je využijetelná na cestu do školy i do práce.

Praktickou a elegantní je rovněž kabelka ItalY Crosby,  ItalY Tristen nebo ItalY Alda. Vynikající volbou je rovněž černo-bílá kabelka Carine Colettta. Snoubí se v ní aktuální trendy podzimní sezóny s nečekanou prostorností.

Nezapomeňte na praktičnost

Ať už se rozhodnete pro batoh nebo kabelku, dbejte na jejich praktičnost. Do školy se psaníčko příliš nehodí. Nic se vám do něj nevejde. I s vhodně zvoleným batůžkem či větší kabelkou budete cool. Vybírejte kabelky a batůžky spíše v neutrálních barvách (zvláště černé, bílé a krémové). Hodí se vám totiž k jakémukoliv outfitu. Letošní podzim jsou navíc černá a bílá módní barvy.