• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Znáte módní trendy letošního podzimu? Jaké kabelky jsou letos cool?

6.9.2016, 21:21

Máme září a podzimní sezona nám pomalu klepe na dveře. Módní trendy podzimu 2016 se od léta příliš neliší. Rozhodně uplatníte extravagantní kousky i střízlivou klasiku. V módě zůstávají kabelky zdobené třásněmi či potisky. Z barev letí všechny odstíny modré a hnědé, černá a bílá klasika, výrazná červená a jemná světle růžová. Pro větší přehlednost jsme pro vás vybrali a seřadili nejaktuálnější podzimní trendy letošního roku. Jistě si mezi nimi najdete svou kabelkovou favoritku.

Cool podzimní kabelky 2016

Jednobarevná praktická elegance

Univerzální kabelka, která je vhodná k nejrůznějším příležitostem. Hodí se do práce i pro volný čas. Můžete s ní vyrazit na večírek i do divadla. Spojuje praktičnost s elegancí. Skvělou volbou jsou kabelky Flora&CO Paris, LEESUN Mattia nebo Maggio Veronica.

 

Nesmrtelná crossbody kabelka

Oblíbená kabelka nošená přes rameno či křížem. Velmi slušivé jsou kabelky ItalY Alda, ItalY Bryana nebo ItalY Patricia. Velmi praktickou kabelkou se střízlivým designem je Hexagona Nina. Hodí se zvláště do města a do školy.

 

Shopper stále frčí

Ideální shopper kabelky najdete u značky David Jones. Potěší vás krásným designem a značnou prostorností. S takovou kabelkou je radost vyrazit na nákupy. Doporučujeme vám zvláště David Jones Cheryl. Vhodnými shopper kabelkami jsou také ItalY Elza, ItalY Sierra, ItalY Perla či Enrico Benetti Max.

 

Třásně kam se podíváš

Lze je označit za hit roku. Třásně stále frčí. Na večírky se hodí kabelka SEKA Rosina. Do práce vyrazte např. s kabelkou David Jones Margery nebo David Jones Marcella. Preferujete-li extravagantnější kousky, tak zvolte David Jones Adriane.

 

Kožešina je in

Kožešinové prvky na kabelkách jsou hitem podzimní i zimní sezony 2016. Chcete-li být in, tak si pořiďte kabelku ItalY Casiopea. Originální kousek z limitované edice vás nadchne. Zdůrazní totiž vaši jedinečnost. Jedná se o kvalitní kabelku z hovězí kůže. Její povrch zdobí opravdová kožešina, která je příjemná na omak.