• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Podzim velí sladit se s partnerem. Frčí kabely pro dvojice.

9.9.2016, 20:39

Nejen máj je lásky čas. Podzimní sezona 2016 přeje zamilovaným. Trendem se totiž stávají tašky a kabely pro dvojice. Chcete dát svůj vztah na obdiv? Pořiďte si tašky pro páry. Upevníte svůj vztah a ještě budete in.

 

Nejsnazší sladění s partnerem? Vyzkoušejte unisex styl!

Jste-li konzervativnější, sladíte se prostřednictvím praktického unisex stylu.

 

Malá a praktická

Jste-li s partnerem prakticky založeni a preferujete malé tašky, tak je pro vás Enrico Benetti 4499 to pravé. Unisex látková taštička na doklady a jiné drobnosti sluší mužům i ženám.

Do kanceláře a na služebku

Pracujete-li oba v kancelářském prostředí, tak oceníte polo-koženou aktovku Hexagona Perpetua.  Zaujme vás na první pohled elegantním a jednoduchým designem. Můžete v ní nosit notebook i papíry. Tato aktovka se velmi pohodlně nosí v ruce i přes rameno. Je vybavena odnímatelným nastavitelným popruhem s koženým polstrováním. Je vhodná pro běžnou cestu do práce i na služební cesty. Na zadní straně má totiž popruh k provlečení madla cestovního kufru.

Skvělou volbou do práce je i kožená taška Hexagona 62544. Rovněž do ní se vejde notebook i papíry a je uzpůsobena i pro služební cesty. Speciální kapsa umožňuje provléct madlo cestovního kufru.
Obě tašky značky Hexagona sluší mužům i ženám a hodí se k široké škále business dress codů.

 

Do práce i pro volný čas

Moderní design, kvalitní materiál i zpracování – to vše splňuje unisex crossbody kabelka Sendi Design Lucio. Vhodná je do práce, do školy i pro volný čas. Jedná se o úspornou tašku vhodnou pro ty, kteří neradi nosí spoustu zbytečností. Doporučujeme ji zvláště mladším párům.

Odvážnější sladění zajistí  špetka extravagance.

Chcete svému okolí výrazněji projevit, že k sobě patříte? Pořiďte si crossbody kabely Hexagona Nina. Partnerovi např. šedou nebo modrou, pro vás třeba červenou. Taška je vhodná do školy a pro volný čas. Černá varianta se hodí i do práce.

Nyní už víte, jakými taškami prohloubíte partnerské souznění. Buďte cool a pořiďte si některou i vy.