• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Metalický podzim

13.9.2016, 20:35

Kabelky v metalických barvách či jen s metalickými prvky patří k hitům letošního roku. Podzim v tom není výjimkou. Poznejte kouzlo kovového designu.

Chladná krása a drsná elegance

Chcete-li vyrazit na párty a upoutat pozornost, tak vám doporučujeme psaníčko s boxerem LSE00119 nebo LS Fashion Severina. Obě zmíněná psaníčka jsou charakteristická výrazným designem. Mají moderní vzhled, a zároveň působí luxusně a elegantně.

Praktický a vkusný metal

Hledáte-li městskou kabelku pro volný čas i do práce, tak vám doporučujeme kabelku ItalY Alda s řetízkovým popruhem. Lze ji nosit přes rameno nebo na lokti. Upoutá vás svou praktičností, kvalitním zpracováním. Je vyrobena z pravé hovězí kůže. Hodí se k formálnímu i casual outfitu. Podobně univerzální je i zlatá kabelka David Jones Efrem. Hodí se téměř ke každému outfitu. Můžete s ní vyrazit do práce, na párty i na menší nákup.

Skvělou volbou je rovněž shopper kabelka ItalY Perla. Je vybavena pouzdýrkem na kovovém řetízku, který využijete např. na uschování peněženky či mobilu.

Do práce a na obchodní schůzky se hodí např. béžovo-zlatá či šedo-stříbrná kabelka Maggio Florencia. S takovou kabelkou budete působit seriózně i elegantně.

Upřednostňujete-li crossbody kabelky, tak oceníte bílo stříbrnou kabelku Carine Coletta. Hodí se k nejrůznějším společenským příležitostem. Propojuje moderní design a praktickou prostornost s graciézní jemností.

Preferujete-li teplé barvy, tak zvolte zlatou kabelku (např. SEKA Rosina). Velmi slušivé jsou také kabelky se zlatými prvky (např. David Jones Ireneo se zlatým řetízkem).

K čemu je nosit?

Metalické kabelky umožňují zajímavé kombinace s jinými různě barevnými doplňky a outfitem.
Velmi působivá je kombinace metalické kabelky s černým outfitem. Své oblečení metalickou kabelkou oživíte. Kovové prvky a metalické barvy umocňují celkový dojem z vašeho vzhledu. U elegantního outfitu navozují dojem luxusu. U neformálního outfitu zase zvýrazňují hravý až rebelský dojem.

Pryč s fádností! Oživte svůj vzhled metalickou kabelou.