• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Pryč s fádností! Upoutejte pozornost výraznými doplňky

16.9.2016, 21:05

Každá žena chce být okouzlující a unikátní. Chce být viděna a obdivována. České ženy se bohužel často bojí vybočit z průměru. Stávají se tak nenápadnými šedými myškami. Tím pohřbívají svou jedinečnou krásu a osobitost. Vhodně zvoleným make-upem a outfitem lze spravit mnohé, ale špatně zvolenými doplňky celkový dojem snadno pokazíte. Např. nesprávná kabelka vám dodá nádech tuctovosti.

Zvláště výběrem doplňku, který nosí většina republiky, dobrý dojem neuděláte. Často jde totiž o napodobeninu známých světových značek. V záplavě falešných vuittonek se pak snadno ztratíte.

S originální výraznou kabelkou naopak zabodujete. Máte-li třeba originál méně profláknuté značky, nabýváte na zajímavosti. Zvolíte-li navíc kabelku se zajímavým designem, stáváte se na ulici nepřehlédnutelnou. Muže zaujmete, protože netradiční doplněk vám dodá sex-appeal. Jiné ženy při pohledu na vás zblednou závistí. Budou chtít získat váš osobitý půvab. Stanete se pro ně módní ikonou.

 

Univerzální kráska

Hledáte-li výraznou kabelku vhodnou pro každou příležitost, pak je pro vás ItalY Picasso ta pravá. Jde o velmi módní kousek, který ocení zvláště milovnice umění.

 

Kouzlo minimalismu

Potrpíte si na moderní design oproštěný od přeplácanosti dekoračními prvky? Pak je pro vás vhodná kabelka v minimalistickém stylu. Propojuje funkčnost s přiměřenou velikostí a jednoduchým designem. V tomto stylu najdete např. lakované kabelky Maggio Florida a Maggio Tatiana v barvě trikolora. Zajímavě propojují bílou, červenou a tmavě modrou až černou barvu. U Maggio Tatiana je ucho červené, okraj kabelky tmavě modrý a zbytek bílý. U Maggio Florida je rovněž ucho červené a většina kabelky bílá, ale její užší boky a spodek jsou tmavé.

Jednoduchým designem vás okouzlí rovněž ItalY Kelly a ItalY Roderica. Jejich kouzlo spočívá v  použití zajímavých geometrických prvků. Navíc jde o kontrastní, a přesto harmonické propojení černé s bílou. Jde vlastně o doplněk ve stylu jin a jang.

 

Jedinečný unikát

Chcete-li zcela unikátní kabelku, která je jedinečným originálem, tak zvolte ItalY Casiopea. Jde o kabelky z pravé hovězí kůže, které mají na svém povrchu slušivou kožešinu. Jedná se o limitovanou edici, každý kus je jedinečný originál. Dvě stejné kabelky v této edici nenajdete.

Jste unikátní! Projevte svou osobnost originální kabelkou. S výrazným doplňkem vaše krása v městské šedi nezanikne.