• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Máte v rodině Vaška či Václavku? Překvapte je praktickým dárkem. Jejich svátek je už za dveřmi!

23.9.2016, 20:38

28. září slaví svůj svátek muži jménem Václav. Jde o jméno slovanského původu. Znamená slavnější, více slavný. Nejvýznamnějším a nejstarším nositelem tohoto jména byl český kníže svátý Václav.

V tento den rovněž slaví svátek ženy jménem Václava. Jde o máločetnou ženskou obdobu jména Václav. Mezi Václavami najdeme slavné ženy jako jsou např. modelka Václava Luskačová nebo vizážistka Václava Zapletalová.  

Znáte nějakého Václava či dokonce Václavu? Popřejte jim k svátku originálním způsobem. Překvapte je vkusnou a praktickou kabelou.

Čím potěšíte Vaška, Vencu?

Václavové bývají velmi pracovití. Věnuje-li se váš Vašek některé z kancelářských profesi, jistě docení kvalitní business aktovku Hill Burry Karl z buvolí kůže. Skvělým dárkem pro Vaška z kanclu je rovněž Hexagona 29478. Jedná se o tašku z hovězí kůže, do níž se vejde notebook i papíry. Lze ji nosit v ruce či přes rameno. Pro Vénu ajťáka se hodí zvláště taška na notebook velikosti 14'' Diviley Frank.

Pokud váš Venca pracuje manuálně, tak bude jeho potřebám plně vyhovovat např. taška přes rameno Dargelis Collection Antonio z buvolí kůže. Jedná se o vynikající tašku do zaměstnání vhodnou na doklady a svačinu. Výborným dárkem jsou rovněž tašky  Hexagona 409110 nebo Enrico Benetti 4472. Preferuje-li Venca sportovní design, pak se mu jistě zalíbí taška Diviley Teddy.

Co nadchne Václavku či Vendulku?  

Václavky, Vendulky a Vášenky mají vkus a smysl pro módu. Nadchnete je proto vkusnou kabelkou (např. ItalY Elia, David Jones Efrem) či elegantním psaníčkem (např. David Jones Ireneo či Royal Store Erna). Potěšíte ji také roztomilou peněženkou Spooky 94539 nebo přívěsky na kabelku C 1002.

Je-li vaše Vendulka sportovně založená, tak ji nejvíce potěšíte sportovní kabelkou  ItalY 10062, Hexagona Nina nebo David Jones Cari.

Nezapomeňte včas pořídit vhodný dárek, svátek Vašků a Václavek je totiž už za dveřmi!